NoonWalk@Loxam drukst bezochte editie totnogtoe

15/5/2014
NoonWalk@Loxam drukst bezochte editie totnogtoe Was het de locatie, het mooie weer, de lokroep naar een lekker ijsje, ... ? De NoonWalk@Loxam gaat alleszins de boeken in als drukst bezocht BPKN-event tot op heden. Bovendien blijkt er veel interesse te bestaan in de stappenclash, wat ons enorm plezier doet. Fitheid als basis van gezondheid!De parkmanager had 140 sets wraps voorzien. Te weinig dus, met onze excuses. Volgende keer iets sneller stappen met de stappenteller aan... 

We ontmoetten vandaag enkele BPKNers die voor het eerst kennismaakten met het fenomeen NoonWalk en ... ze zagen dat het goed was. Bedankt voor jullie bezoek firma Halsberghe & Ixina Kuurne!

We vergeten ontgetwijfeld nog anderen te vermelden... Stuur ons gerust een berichtje! 

Via deze link kun je doorklikken naar de foto's en hieronder vindt U twee filmpjes.

Hartelijk dank aan gastbedrijf Loxam en tot op de NoonWalk@Banden Forrez op donderdag 19 juni!

We ontvingen ook een leuke tweet:Met de gewaardeerde medewerking van

  


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.