NoonWalk@Loxam drukst bezochte editie totnogtoe

15/5/2014
NoonWalk@Loxam drukst bezochte editie totnogtoe Was het de locatie, het mooie weer, de lokroep naar een lekker ijsje, ... ? De NoonWalk@Loxam gaat alleszins de boeken in als drukst bezocht BPKN-event tot op heden. Bovendien blijkt er veel interesse te bestaan in de stappenclash, wat ons enorm plezier doet. Fitheid als basis van gezondheid!De parkmanager had 140 sets wraps voorzien. Te weinig dus, met onze excuses. Volgende keer iets sneller stappen met de stappenteller aan... 

We ontmoetten vandaag enkele BPKNers die voor het eerst kennismaakten met het fenomeen NoonWalk en ... ze zagen dat het goed was. Bedankt voor jullie bezoek firma Halsberghe & Ixina Kuurne!

We vergeten ontgetwijfeld nog anderen te vermelden... Stuur ons gerust een berichtje! 

Via deze link kun je doorklikken naar de foto's en hieronder vindt U twee filmpjes.

Hartelijk dank aan gastbedrijf Loxam en tot op de NoonWalk@Banden Forrez op donderdag 19 juni!

We ontvingen ook een leuke tweet:Met de gewaardeerde medewerking van

  


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.