After Work Drink @Peugeot VDC op vrijdag 23 mei

15/5/2014
After Work Drink @Peugeot VDC op vrijdag 23 mei Op vrijdag 23 mei zijn alle BPKNers welkom voor een 'After Work Drink' bij Garage Peugeot Vandecasteele tussen 16u en 19u. U kunt er kennis maken met de nieuwe 308 SW én de nieuwe versie van de bestelwagen Boxer. Inkom is gratis, maar we vernemen graag uw komst via mail. Zie bij 'Lees meer'.Zet het weekend in bij Garage Vandecasteele!

Eén klik op deze link volstaat om uw komst aan te kondigen. Gewoon nog even aanvullen met hoeveel jullie komen. Kan het eenvoudiger? :-)

Klik op de afbeelding om groter te zien.Photo credits: http://www.keepcalm-o-matic.co.uk/
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.