Oplichting via domeinnamen

15/5/2014
Oplichting via domeinnamen BPKN-lid Bert Dekyvere van SasConsult meldt ons een nieuwe oplichtingspraktijk: U krijgt een telefoon afkomstig van een anoniem nummer. De oproeper geeft u te kennen dat er vraag is naar uw domeinnaam met een andere "extensie" dan het uwe: vb. uw domeinnaam is www.kortrijk-noord.be en men zegt u dat uw domeinnaam kortrijk-noord.biz of **.net,... binnen het uur verkocht zal worden aan een derde persoon.

Men stelt dat de aankoper van deze alternatieve domeinnamen de goede naam van uw firma kunnen schaden en geven u hierna de unieke kans om onmiddellijk over te gaan tot de aankoop van deze domeinnamen (dit voor een zeer dure prijs en met langlopende contracten). 

Wij raden iedereen aan om hier niet op in te gaan.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.