Oplichting via domeinnamen

15/5/2014
Oplichting via domeinnamen BPKN-lid Bert Dekyvere van SasConsult meldt ons een nieuwe oplichtingspraktijk: U krijgt een telefoon afkomstig van een anoniem nummer. De oproeper geeft u te kennen dat er vraag is naar uw domeinnaam met een andere "extensie" dan het uwe: vb. uw domeinnaam is www.kortrijk-noord.be en men zegt u dat uw domeinnaam kortrijk-noord.biz of **.net,... binnen het uur verkocht zal worden aan een derde persoon.

Men stelt dat de aankoper van deze alternatieve domeinnamen de goede naam van uw firma kunnen schaden en geven u hierna de unieke kans om onmiddellijk over te gaan tot de aankoop van deze domeinnamen (dit voor een zeer dure prijs en met langlopende contracten). 

Wij raden iedereen aan om hier niet op in te gaan.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.