Al aan cadeautje voor vaderdag of juf/meester gedacht? 't Winkeltje helpt U graag!

21/5/2014
Al aan cadeautje voor vaderdag of juf/meester gedacht? 't Winkeltje helpt U graag! Ieder jaar opnieuw stel je zich wel weer de vraag: wat zouden we nu eens kunnen geven? Wel, bij 't Winkeltje van De Branding langs de Ringlaan hebben ze heel wat toffe, originele en zelfs gepersonaliseerde geschenken die mooi, smaakvol en ja, super lekker zijn. Lees de winkelkrant via 'Lees meer' en breng hen een bezoekje.
 


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.