nv gezond: Neem deel aan de Midzomerrun in Kortrijk op 28 juni

21/5/2014
nv gezond: Neem deel aan de Midzomerrun in Kortrijk op 28 juni Ben je in de ban van het lopen? Mis dan zeker de Midzomerrun in Kortrijk niet! Je loopt er 's avonds laat door een feeëriek verlichte stad, ja zelfs dwars door K in Kortrijk! Er wordt aan alles gedacht: van uitgebreide bevoorradingspost tot een heuse after-party op het Schouwburgplein.
Alle info én inschrijvingsmogelijkheid vindt U via deze link.


Hieronder alvast een filmpje als opwarmertje:

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.