nv gezond: Neem deel aan de Midzomerrun in Kortrijk op 28 juni

21/5/2014
nv gezond: Neem deel aan de Midzomerrun in Kortrijk op 28 juni Ben je in de ban van het lopen? Mis dan zeker de Midzomerrun in Kortrijk niet! Je loopt er 's avonds laat door een feeŽriek verlichte stad, ja zelfs dwars door K in Kortrijk! Er wordt aan alles gedacht: van uitgebreide bevoorradingspost tot een heuse after-party op het Schouwburgplein.
Alle info én inschrijvingsmogelijkheid vindt U via deze link.


Hieronder alvast een filmpje als opwarmertje:

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.