BPKN-partner Bossuyt & Co is verhuisd

21/5/2014
BPKN-partner Bossuyt & Co is verhuisd Een aangename winkel met een industriële look. Dat is de nieuwe conceptstore van Bossuyt & Co fine wines & spirits. Met deze nieuwe shop wil Patrick Tahon een nieuwe shop-ervaring aanbieden waarbij enkele zaken belangrijk zijn : originaliteit, gezelligheid maar bovenal ervoor zorgen dat de klanten zich goed voelen in de winkel.U vindt de nieuwe zaak naast Carglass: Brugsesteenweg 223 te Kortrijk.


Telefoon 056 72 41 20 - wine@bossuytenco.be - www.bossuytenco.be

Bossuyt & Co werd onlangs ook aangesteld als Stadsleverancier wijnen bij de Stad Kortrijk. Ze leveren Fair Trade wijnen aan uit Argentinië onder de naam Tamari, wat betekent ‘Zaken doen met liefde, passie en gevoel’, iets wat zeker geldt voor de provincie Zuid-West-Vlaanderen.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.