BPKN-partner Bossuyt & Co is verhuisd

21/5/2014
BPKN-partner Bossuyt & Co is verhuisd Een aangename winkel met een industriële look. Dat is de nieuwe conceptstore van Bossuyt & Co fine wines & spirits. Met deze nieuwe shop wil Patrick Tahon een nieuwe shop-ervaring aanbieden waarbij enkele zaken belangrijk zijn : originaliteit, gezelligheid maar bovenal ervoor zorgen dat de klanten zich goed voelen in de winkel.U vindt de nieuwe zaak naast Carglass: Brugsesteenweg 223 te Kortrijk.


Telefoon 056 72 41 20 - wine@bossuytenco.be - www.bossuytenco.be

Bossuyt & Co werd onlangs ook aangesteld als Stadsleverancier wijnen bij de Stad Kortrijk. Ze leveren Fair Trade wijnen aan uit Argentinië onder de naam Tamari, wat betekent ‘Zaken doen met liefde, passie en gevoel’, iets wat zeker geldt voor de provincie Zuid-West-Vlaanderen.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.