De Warande: 7,5 hectare aan de rand van BPKN

21/5/2014
De Warande: 7,5 hectare aan de rand van BPKN De Warande, gelegen langs de Heirweg, heeft heel wat troeven te bieden voor gezinnen, maar ook voor bedrijven en hun medewerkers. Het recent uitgebreid en avontuurlijk speeldomein, gekoppeld aan een low-budget verblijfscentrum is de ideale plek voor heel wat activiteiten.Voor de inclusieve speelpleinwerking Wasper tijdens alle vakantieperiodes is de Warande van oudsher ook de place to be voor kinderen van 3 tot 15 jaar in dag- of halvedagformule.  

Een ideaal vakantie-aanbod voor de kinderen van jullie medewerkers in de directe werkomgeving.

Ook voor planningsdagen, meetings, feestjes, uitwisselingsprojecten, personeelsdagen en andere initiatieven vanuit jullie bedrijf bieden wij heel wat mogelijkheden en accommodatie aan.

De Stad Kortrijk heeft als centrumstad heel wat te bieden voor bedrijven en hun medewerkers. Ook op sportief, cultureel, recreatief en toeristisch vlak zijn er ontelbare combinatiemogelijkheden (zie ook www.kortrijk.be).

Met deze nieuwe brochure maken wij jullie graag wegwijs in de mogelijkheden van De Warande.

Voor een eventueel plaatsbezoek maken wij wat graag tijd vrij in onze agenda.

Voor alle bijkomende vragen kunnen jullie gerust Henk Vandeginste per mail of telefonisch contacteren op het telefoonnummer: 056/277370 of via het mailadres: warande@kortrijk.be

Reservaties kunnen via www.kortrijk.be/warande.

We hopen jullie van harte te mogen ontmoeten.

U kunt de brochure ook downloaden door te klikken op bovenstaande foto. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.