Snelheidscontroles leveren 22% boetes op

26/5/2014
Snelheidscontroles leveren 22% boetes op In de afgelopen dagen stelde PZ Vlas een snelheidscontrole op in verschillende straten op en rond Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. 34 van de 152 gecontroleerde voertuigen reden te snel. Dat leverde enkele mooie beelden op ... Hou U a.u.b. aan de snelheid: de maximum snelheid bedraagt 50 km/u!!!Iedere week kondigt PZ Vlas enkele controles aan via Twitter: @PZVlas
Uiteraard zijn er ook onaangekondigde controles. (zoals die in de Industrielaan)

Info: PZ Vlas 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.