Stemmen dank zij BPKN-bedrijf Continuga

23/5/2014
Stemmen dank zij BPKN-bedrijf Continuga Of je het nu wil of niet, zondag gaat iedere Belg stemmen in het stemhokje. De kans is groot dat de stembiljetten die je krijgt hun oorsprong vinden bij ons op Kortrijk-Noord! Continuga drukte bijna 4 miljoen stembiljetten én zorgt ook voor heel wat logistiek rond de 'bollekeskermis'.

Denk maar aan oproepingsbrieven, kieslijsten, bureaumateriaal, stemhokjes, stembussen, enz.

In de maanden die aan de verkiezingen voorafgingen werd het bedrijf ook een stukje verbouwd: een deel van de parking moest wijken voor een gigantische tent die plaats bood aan talloze documenten en enveloppes, duizenden datumstempels en al het benodigde kantoormateriaal voor het stemlokaal.

Daarnaast werden ook nog eens zo’n 18.000 stempakketten samengesteld en verstuurd voor Belgen in het buitenland die per briefwisseling stemmen.

Momenteel wordt op de nieuwe site (hoek Izegemsestraat/Industrielaan) een nieuw magazijn gebouwd. Later komt ook nog een gloednieuw kantoorgebouw. 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.