Stemmen dank zij BPKN-bedrijf Continuga

23/5/2014
Stemmen dank zij BPKN-bedrijf Continuga Of je het nu wil of niet, zondag gaat iedere Belg stemmen in het stemhokje. De kans is groot dat de stembiljetten die je krijgt hun oorsprong vinden bij ons op Kortrijk-Noord! Continuga drukte bijna 4 miljoen stembiljetten én zorgt ook voor heel wat logistiek rond de 'bollekeskermis'.

Denk maar aan oproepingsbrieven, kieslijsten, bureaumateriaal, stemhokjes, stembussen, enz.

In de maanden die aan de verkiezingen voorafgingen werd het bedrijf ook een stukje verbouwd: een deel van de parking moest wijken voor een gigantische tent die plaats bood aan talloze documenten en enveloppes, duizenden datumstempels en al het benodigde kantoormateriaal voor het stemlokaal.

Daarnaast werden ook nog eens zo’n 18.000 stempakketten samengesteld en verstuurd voor Belgen in het buitenland die per briefwisseling stemmen.

Momenteel wordt op de nieuwe site (hoek Izegemsestraat/Industrielaan) een nieuw magazijn gebouwd. Later komt ook nog een gloednieuw kantoorgebouw. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.