Stemmen dank zij BPKN-bedrijf Continuga

23/5/2014
Stemmen dank zij BPKN-bedrijf Continuga Of je het nu wil of niet, zondag gaat iedere Belg stemmen in het stemhokje. De kans is groot dat de stembiljetten die je krijgt hun oorsprong vinden bij ons op Kortrijk-Noord! Continuga drukte bijna 4 miljoen stembiljetten én zorgt ook voor heel wat logistiek rond de 'bollekeskermis'.

Denk maar aan oproepingsbrieven, kieslijsten, bureaumateriaal, stemhokjes, stembussen, enz.

In de maanden die aan de verkiezingen voorafgingen werd het bedrijf ook een stukje verbouwd: een deel van de parking moest wijken voor een gigantische tent die plaats bood aan talloze documenten en enveloppes, duizenden datumstempels en al het benodigde kantoormateriaal voor het stemlokaal.

Daarnaast werden ook nog eens zo’n 18.000 stempakketten samengesteld en verstuurd voor Belgen in het buitenland die per briefwisseling stemmen.

Momenteel wordt op de nieuwe site (hoek Izegemsestraat/Industrielaan) een nieuw magazijn gebouwd. Later komt ook nog een gloednieuw kantoorgebouw. 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geďnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.