Op zaterdag 7 juni komt HBSH op bezoek

28/5/2014
Op zaterdag 7 juni komt HBSH op bezoek HBSH of de Harelbeekse Bedrijven Sport Happening vindt dit jaar voor de 19de keer plaats. Voor deze editie slaat de organisatie de handen in elkaar met vzw BPKN. Op verschillende locaties in en rond het bedrijvenpark, zullen een dertigtal ploegen op zaterdag 7 juni strijden voor de titel van "Beste HBSH team 2014". BPKN-lid Bossuyt Winkelinrichtingen won editie 2013. Meer info via 'Lees meer'

De 16 uitdagingen (leuke proeven) die de teams die dag te wachten staan, zijn geschroeid op 4 pijlers: kracht, behendigheid, teamwork en inzicht.

“Een ploeg bestaat uit 4 deelnemers. Samen proberen ze elke proef in 10 à 15 minuten tot een goed einde te brengen. De deelnemers verplaatsen zich per fiets van de ene naar de andere proef. Des te handiger dat we alles in de omgeving van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord konden houden.”, vertelt commissiedirecteur Didier Timperman.

Leuke afsluiter

Aan het einde van de dag gaat de organisatie terug naar zijn roots: Harelbeke. Iedereen verzamelt in het cultureel centrum 't Spoor voor een barbecue met prijsuitreiking en besloten dansfeest. Een ideale afsluiter van een actieve dag.

Toekomstgerichte ondernemers

De HBSH is een organisatie van JCI Harelbeke, één van de 42 lokale afdelingen van Junior Chamber International (JCI). Dit is een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar. JCI leden willen groeien tot toekomstgerichte ondernemers dankzij hun engagement, vriendschap en het op poten zetten van creatieve projecten. Een event zoals de HBSH straalt deze ingesteldheid ook perfect uit naar de buitenwereld.

Deelnemende bedrijven bieden hun medewerkers zo een dag vol fun en leuke teambuilding activiteit. Kom zeker eens kijken om de deelnemers aan te moedigen! 

Meer info op www.jciharelbeke.be of www.hbsh.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.