2 WAAK teams fietsen 1000 km voor Kom op tegen Kanker

28/5/2014
2 WAAK teams fietsen 1000 km voor Kom op tegen Kanker Elk team bestaat uit 8 wielerliefhebbers die elk 125 km zullen rijden. De WAAK teams zijn ‘gemengd samengesteld met deels begeleiders en deels mensen met een handicap. Da’s op zich al uniek in dit ganse event. vzw BPKN wenst de deelnemers alvast heel veel moed en succes!

Om te MOGEN deelnemen moet per team 5.000 EUR verzameld worden.
Voor de WAAK-teams bijgevolg 2*5.000 = 10.000 EUR.

WAAK heeft ervoor gekozen geen sponsors te zoeken, en ook om dit bedrag als bedrijf niet zelf te betalen.

Het zijn een gemotiveerde groep WAAK-medewerkers die vrijwillig diverse acties opzetten om zo de nodige middelen samen te krijgen (minivoetbaltornooi, fotozoektocht, wijndegustatie-avond, plantjesverkoop, comedy-avond, rommelmarkt). De nodige 10.000 EUR is ruimschoots overschreden …

Het spreekt vanzelf dat SAMEN acties opzetten leidt tot warme en gedragen evenementen, en zijn eigenlijk een enthousiaste vorm van teambuilding en creëren trots onder de medewerkers voor zowel de sportieve prestaties als voor de financiële acties voor het goede doel. 


Terug

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.