2 WAAK teams fietsen 1000 km voor Kom op tegen Kanker

28/5/2014
2 WAAK teams fietsen 1000 km voor Kom op tegen Kanker Elk team bestaat uit 8 wielerliefhebbers die elk 125 km zullen rijden. De WAAK teams zijn ‘gemengd samengesteld met deels begeleiders en deels mensen met een handicap. Da’s op zich al uniek in dit ganse event. vzw BPKN wenst de deelnemers alvast heel veel moed en succes!

Om te MOGEN deelnemen moet per team 5.000 EUR verzameld worden.
Voor de WAAK-teams bijgevolg 2*5.000 = 10.000 EUR.

WAAK heeft ervoor gekozen geen sponsors te zoeken, en ook om dit bedrag als bedrijf niet zelf te betalen.

Het zijn een gemotiveerde groep WAAK-medewerkers die vrijwillig diverse acties opzetten om zo de nodige middelen samen te krijgen (minivoetbaltornooi, fotozoektocht, wijndegustatie-avond, plantjesverkoop, comedy-avond, rommelmarkt). De nodige 10.000 EUR is ruimschoots overschreden …

Het spreekt vanzelf dat SAMEN acties opzetten leidt tot warme en gedragen evenementen, en zijn eigenlijk een enthousiaste vorm van teambuilding en creëren trots onder de medewerkers voor zowel de sportieve prestaties als voor de financiële acties voor het goede doel. 


Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.