Op zoek naar medewerker die Russisch en Turks spreekt?

28/5/2014
Op zoek naar medewerker die Russisch en Turks spreekt? Via vzw BIK vernemen wij dat zij voor een sollicitant op zoek zijn naar een werkgever waar de talenkennis een troef kan zijn. Deze sollicitant spreekt perfect Nederlands, Engels, Russisch en een beetje Turks.Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Jean-Marie Viaene op het nummer 0474/72.59.63
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.