Nog op zoek naar een leuk geschenk voor Vaderdag?

28/5/2014
Nog op zoek naar een leuk geschenk voor Vaderdag? Dan ben je bij Ring Shopping Kortrijk Noord aan het juiste adres! Breng de onderstaande site een bezoekje en ontdek uw ideale Vaderdag-geschenk. Aan de hand van drie vragen krijgt u een overzicht van alle passende geschenken binnen uw wensen die te verkrijgen zijn in de deelnemende zaken van het Ring Shopping Kortrijk Noord. Veel succes!

Aan de hand van de volgende drie vragen, wordt uw ideale Vaderdag-geschenk geselecteerd:

1)      Wat is de leeftijd van de man in kwestie?

2)      Wat is uw beschikbaar budget? Hoeveel wil u uitgeven aan het geschenk?

3)      Welke quote typeert de man in kwestie?

Doe de test via http://www.rskn.be/vaderdag/

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.