Nog op zoek naar een leuk geschenk voor Vaderdag?

28/5/2014
Nog op zoek naar een leuk geschenk voor Vaderdag? Dan ben je bij Ring Shopping Kortrijk Noord aan het juiste adres! Breng de onderstaande site een bezoekje en ontdek uw ideale Vaderdag-geschenk. Aan de hand van drie vragen krijgt u een overzicht van alle passende geschenken binnen uw wensen die te verkrijgen zijn in de deelnemende zaken van het Ring Shopping Kortrijk Noord. Veel succes!

Aan de hand van de volgende drie vragen, wordt uw ideale Vaderdag-geschenk geselecteerd:

1)      Wat is de leeftijd van de man in kwestie?

2)      Wat is uw beschikbaar budget? Hoeveel wil u uitgeven aan het geschenk?

3)      Welke quote typeert de man in kwestie?

Doe de test via http://www.rskn.be/vaderdag/

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.