Nieuwkomer Continuga krijgt ongewenst bezoek

3/6/2014
Nieuwkomer Continuga krijgt ongewenst bezoek Tijdens het lang weekend kreeg de werf op de hoek van de Industrielaan en de Izegemsestraat ongewenst bezoek. De dieven hadden het gemunt op elektriciteitskabels die klaar lagen voor montage in de nieuwe productiehal. Er werd aangifte gedaan bij PZ Vlas en er worden extra beveiligende maatregels genomen. Mogen wij iedereen vragen om bij de minste onraad of verdachte gedragingen de politie te waarschuwen via 056/23 96 11? Samen sterk!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.