Nieuwkomer Continuga krijgt ongewenst bezoek

3/6/2014
Nieuwkomer Continuga krijgt ongewenst bezoek Tijdens het lang weekend kreeg de werf op de hoek van de Industrielaan en de Izegemsestraat ongewenst bezoek. De dieven hadden het gemunt op elektriciteitskabels die klaar lagen voor montage in de nieuwe productiehal. Er werd aangifte gedaan bij PZ Vlas en er worden extra beveiligende maatregels genomen. Mogen wij iedereen vragen om bij de minste onraad of verdachte gedragingen de politie te waarschuwen via 056/23 96 11? Samen sterk!
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.