NoonWalk@Banden Forrez op 19 juni

3/6/2014
NoonWalk@Banden Forrez op 19 juni Noteer NU al onze volgende NoonWalk-afspraak: op donderdagmiddag 19 juni zijn we te gast bij Banden Forrez langs de Ringlaan. Maak kennis met de rioleringswerken ter plaatse :-( Ún uiteraard de werking van een bandencentrale. Indrukwekkende traktorbanden, magazijn winterbanden, ... U komt er ogen te kort!

Forrez Banden werd in november 1964 opgestart door Lucien Forrez en zijn echtgenote Maria Decuypere. Het monteren van de banden gebeurde in een loods achter het woonhuis te Zillebeke.

Inmiddels is Forrez uitgegroeid tot een onderneming met 14 bandencentrales in België, een groothandel - De Hoeve Banden en Wielen - In Nederland, een eigen productiebedrijf van stalen landbouwwielen, een distributiecentrum voor de Benelux en Frankrijk te Ieper en een vulcanisatie-afdeling.

Forrez Kuurne (Ringlaan 17) bestaat sinds 1987 en werd in juni 2012 volledig verbouwd en aangepast aan de noden van deze tijd.
 We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse drankjes en Impe Catering brengt lekkers mee... 

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van


   
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.