NoonWalk@Banden Forrez op 19 juni

3/6/2014
NoonWalk@Banden Forrez op 19 juni Noteer NU al onze volgende NoonWalk-afspraak: op donderdagmiddag 19 juni zijn we te gast bij Banden Forrez langs de Ringlaan. Maak kennis met de rioleringswerken ter plaatse :-( én uiteraard de werking van een bandencentrale. Indrukwekkende traktorbanden, magazijn winterbanden, ... U komt er ogen te kort!

Forrez Banden werd in november 1964 opgestart door Lucien Forrez en zijn echtgenote Maria Decuypere. Het monteren van de banden gebeurde in een loods achter het woonhuis te Zillebeke.

Inmiddels is Forrez uitgegroeid tot een onderneming met 14 bandencentrales in België, een groothandel - De Hoeve Banden en Wielen - In Nederland, een eigen productiebedrijf van stalen landbouwwielen, een distributiecentrum voor de Benelux en Frankrijk te Ieper en een vulcanisatie-afdeling.

Forrez Kuurne (Ringlaan 17) bestaat sinds 1987 en werd in juni 2012 volledig verbouwd en aangepast aan de noden van deze tijd.
 We voorzien 140 lunchrunners van 't Charcuterietje, Miko Puro koffie, frisse drankjes en Impe Catering brengt lekkers mee... 

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van


   
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.