Winkelinrichtingen Bossuyt wint HBSH 2░ keer op rij

11/6/2014
Winkelinrichtingen Bossuyt wint HBSH 2░ keer op rij Op zaterdag 7 juni was de Harelbeekse Bedrijven Sport Happening, een organisatie van JCI Harelbeke, te gast op de Kuurnse renbaan Ún op vier bedrijfslocaties @BPKN: Roelandt, Novy, Ventilair & Winkelinrichtingen Bossuyt. Dit thuisvoordeel heeft blijkbaar een rol gespeeld, want laatstgenoemden wonnen na de vorige editie nu ook editie 2014! Proficiat!

Hieronder enkele foto's en een filmpje. Meer info via de Facebookpagina van HBSH.

  

 
Klik hier voor het filmpje door HBSH. 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.