Vanaf vrijdag 13 tem 20 juni extra fiets- en voetgangersverbod

12/6/2014
Vanaf vrijdag 13 tem 20 juni extra fiets- en voetgangersverbod Vanaf vrijdag 13 juni wordt het fiets- en voetgangersverbod langs de Ringlaan uitgebreid met de zone tussen de Heirweg en de Noordlaan. Dit omwille van de veiligheid tijdens de herinrichting van de rijstroken ter plaatse. Komende van de Brugsesteenweg dient dus via Ter Ferrants, Kongostraat, Heirweg en Industrielaan gewandeld/gereden te worden. Gelukkig is het mooi weer!
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.