Vanaf vrijdag 13 tem 20 juni extra fiets- en voetgangersverbod

12/6/2014
Vanaf vrijdag 13 tem 20 juni extra fiets- en voetgangersverbod Vanaf vrijdag 13 juni wordt het fiets- en voetgangersverbod langs de Ringlaan uitgebreid met de zone tussen de Heirweg en de Noordlaan. Dit omwille van de veiligheid tijdens de herinrichting van de rijstroken ter plaatse. Komende van de Brugsesteenweg dient dus via Ter Ferrants, Kongostraat, Heirweg en Industrielaan gewandeld/gereden te worden. Gelukkig is het mooi weer!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.