BPKN iedere dag in de WK-Sporza studio!

13/6/2014
BPKN iedere dag in de WK-Sporza studio! Het WK is begonnen en dat weet onderhand wel iedereen. Maar wist U dat Karl Vannieuwkerke en zijn gasten iedere dag op 'Made@BPKN' stoelen rond een 'Made@BPKN' tafel zitten? Daar mogen we toch trots op zijn, niet? Joli maakte ook een leuk promo-filmpje.Luna, een vernuftige tafel. Opzienbarend en tegelijk zó gezellig: Luna is een ronde eettafel met een verlicht draaiend plateau, beschikbaar in twee groottes (45 cm of 85 cm doorsnede). De verlichting werkt op oplaadbare batterij, met een autonomie van 4 tot 5 uur. De keukentafel is uitgevoerd in IP 65 en is volledig waterproof. Op de lagers is een LED-film van 2 mm dikte gelijmd. Het tafelplatform wordt aangeboden in wit of taupekleurig Matilux, of in onderhoudsvrije Xeramica. De tafelpoten zijn geleend bij het Elyps-model. Lichtheid is het motto met dit absoluut eigentijdse design.

Alle info via www.joli.be


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.