BPKN iedere dag in de WK-Sporza studio!

13/6/2014
BPKN iedere dag in de WK-Sporza studio! Het WK is begonnen en dat weet onderhand wel iedereen. Maar wist U dat Karl Vannieuwkerke en zijn gasten iedere dag op 'Made@BPKN' stoelen rond een 'Made@BPKN' tafel zitten? Daar mogen we toch trots op zijn, niet? Joli maakte ook een leuk promo-filmpje.Luna, een vernuftige tafel. Opzienbarend en tegelijk zó gezellig: Luna is een ronde eettafel met een verlicht draaiend plateau, beschikbaar in twee groottes (45 cm of 85 cm doorsnede). De verlichting werkt op oplaadbare batterij, met een autonomie van 4 tot 5 uur. De keukentafel is uitgevoerd in IP 65 en is volledig waterproof. Op de lagers is een LED-film van 2 mm dikte gelijmd. Het tafelplatform wordt aangeboden in wit of taupekleurig Matilux, of in onderhoudsvrije Xeramica. De tafelpoten zijn geleend bij het Elyps-model. Lichtheid is het motto met dit absoluut eigentijdse design.

Alle info via www.joli.be


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.