Rode Duivels op WK live in de Kubox

13/6/2014
Rode Duivels op WK live in de Kubox Net zoals in oktober zullen de wedstrijden van de nationale voetbalploeg te zien zijn op de renbaan , maar ditmaal in de foyer van de Kubox. De toegang is gratis en is een organisatie van de Sportvrienden Kuurne. De deuren gaan open één uur voor aanvang vd wedstrijden. Voor de mensen met honger zijn er broodjes te verkrijgen en natuurlijk ook drank. Wie er verleden jaar bij was zal er nu zeker willen bij zijn. Iedereen welkom.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.