Rode Duivels op WK live in de Kubox

13/6/2014
Rode Duivels op WK live in de Kubox Net zoals in oktober zullen de wedstrijden van de nationale voetbalploeg te zien zijn op de renbaan , maar ditmaal in de foyer van de Kubox. De toegang is gratis en is een organisatie van de Sportvrienden Kuurne. De deuren gaan open één uur voor aanvang vd wedstrijden. Voor de mensen met honger zijn er broodjes te verkrijgen en natuurlijk ook drank. Wie er verleden jaar bij was zal er nu zeker willen bij zijn. Iedereen welkom.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.