Kortrijks Ondernemerscafé op donderdag 26 juni: BBQ-editie

17/6/2014
Kortrijks Ondernemerscafé op donderdag 26 juni: BBQ-editie De zomer staat voor de deur en de BBQ’s worden terug bovengehaald. Ook het Kortrijks Ondernemerscafé blijft niet achter en nodigt u graag uit voor de heerlijke BBQ-editie op donderdag 26 juni 2014.


Het concept van het ondernemerscafé is stilaan ingebakken binnen de Kortrijkse ondernemerswereld: een niet te missen informeel netwerkmoment voor alle Kortrijkse ondernemers.


U bent welkom tijdens deze culinaire BBQ-editie op donderdag 26 juni vanaf 19 uur in het Ondernemerscentrum Kortrijk. Tijdens deze BBQ-editie word je verrast met een muzikale toets.

Zoals je wellicht al wist spelen de Rode Duivels die avond tegen Zuid-Korea: uiteraard kun je die match bekijken op groot scherm.

Praktisch
- Inschrijven is noodzakelijk en kan tot en met 24/06 via deze link.
- Prijs: €15 p.p. (exclusief dranken)
- Ontvangst vanaf 19u00
- Locatie: Ondernemerscentrum Kortrijk – Leiestraat 22

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.