Kortrijks Ondernemerscafé op donderdag 26 juni: BBQ-editie

17/6/2014
Kortrijks Ondernemerscafé op donderdag 26 juni: BBQ-editie De zomer staat voor de deur en de BBQ’s worden terug bovengehaald. Ook het Kortrijks Ondernemerscafé blijft niet achter en nodigt u graag uit voor de heerlijke BBQ-editie op donderdag 26 juni 2014.


Het concept van het ondernemerscafé is stilaan ingebakken binnen de Kortrijkse ondernemerswereld: een niet te missen informeel netwerkmoment voor alle Kortrijkse ondernemers.


U bent welkom tijdens deze culinaire BBQ-editie op donderdag 26 juni vanaf 19 uur in het Ondernemerscentrum Kortrijk. Tijdens deze BBQ-editie word je verrast met een muzikale toets.

Zoals je wellicht al wist spelen de Rode Duivels die avond tegen Zuid-Korea: uiteraard kun je die match bekijken op groot scherm.

Praktisch
- Inschrijven is noodzakelijk en kan tot en met 24/06 via deze link.
- Prijs: €15 p.p. (exclusief dranken)
- Ontvangst vanaf 19u00
- Locatie: Ondernemerscentrum Kortrijk – Leiestraat 22

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.