Gele bestelwagen op strooptocht

19/6/2014
Gele bestelwagen op strooptocht Wegenbouw Ockier signaleert andermaal vreemde bezoekers op zijn bedrijfsterrein. Dit keer een gele bestelwagen met geel/zwarte nummerplaten die den toerist uithangt met vooral aandacht voor koperkabels en andere waardevol materiaal. Toen de bestuurder merkte dat hij opgemerkt werd stoof hij er van onder. Bij verdacht gedrag: aarzel niet de politie te bellen op 056 23 96 11!!De feiten deden zich voor op Noordlaan 18 in Kuurne
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.