Wijziging kruispunt 'De Katte'

25/6/2014
Wijziging kruispunt 'De Katte' De bewonersvergadering die de Gemeente Kuurne enkele weken geleden organiseerde werpt zijn vruchten af: Om te vermijden dat zwaar vervoer verder de St. Katriensteenweg indraait vanaf de Brugsesteenweg wordt de bypass voor het verkeer komende uit de richting Brugge volgende week afgesloten. Vrachtverkeer moet doorrijden tot de Ringlaan om zo zijn bestemming te bereiken. Agentschap Wegen en Verkeer past ook de bewegwijzering aan.De gemeente is ook bereid de problematiek op het kruispunt Vijverhoek/St-Pietersstraat/St-Katriensteenweg te (her)bekijken. Dit kan omwille van financiële redenen echter niet onmiddellijk.

Op termijn zal dit wellicht wel mogelijk zijn: op aangeven van vzw BPKN dient de gemeente samen met de stad Kortrijk een revitaliseringsproject in bij de Vlaamse overheid die tot 85% gesubsidieerd kan worden.

Aan de hand van nieuwe meetapparatuur wordt de situatie opgevolgd en geëvalueerd.

In het najaar komt er een compleet nieuw bewegwijzeringssysteem van het type havennummering op het bedrijvenpark. Meer info via deze link.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.