Wijziging kruispunt 'De Katte'

25/6/2014
Wijziging kruispunt 'De Katte' De bewonersvergadering die de Gemeente Kuurne enkele weken geleden organiseerde werpt zijn vruchten af: Om te vermijden dat zwaar vervoer verder de St. Katriensteenweg indraait vanaf de Brugsesteenweg wordt de bypass voor het verkeer komende uit de richting Brugge volgende week afgesloten. Vrachtverkeer moet doorrijden tot de Ringlaan om zo zijn bestemming te bereiken. Agentschap Wegen en Verkeer past ook de bewegwijzering aan.De gemeente is ook bereid de problematiek op het kruispunt Vijverhoek/St-Pietersstraat/St-Katriensteenweg te (her)bekijken. Dit kan omwille van financiële redenen echter niet onmiddellijk.

Op termijn zal dit wellicht wel mogelijk zijn: op aangeven van vzw BPKN dient de gemeente samen met de stad Kortrijk een revitaliseringsproject in bij de Vlaamse overheid die tot 85% gesubsidieerd kan worden.

Aan de hand van nieuwe meetapparatuur wordt de situatie opgevolgd en geëvalueerd.

In het najaar komt er een compleet nieuw bewegwijzeringssysteem van het type havennummering op het bedrijvenpark. Meer info via deze link.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.