Barco, Futurn en Koramic bereiken akkoord voor herontwikkeling Barco-site @BPKN

27/6/2014
Barco, Futurn en Koramic bereiken akkoord voor herontwikkeling Barco-site @BPKN Barco heeft met FUTURN, die gespecialiseerd is in de herontwikkeling van bedrijfssites, een akkoord gesloten voor de overname van haar site in Kuurne met een totale oppervlakte van 7,8 hectare. Koramic kocht daarvan 3,2 hectare voor de uitbouw van de logistieke activiteiten van Barco, die dit gedeelte op lange termijn zal huren.Futurn zal de rest van de site (4,6 hectare) herontwikkelen voor bedrijfsactiviteiten.

Deze deal wordt dus gesloten door drie bedrijven met vestiging in Kortrijk.

vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is dan ook verheugd op de rooskleurige toekomst voor deze belangrijke site.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.