Barco, Futurn en Koramic bereiken akkoord voor herontwikkeling Barco-site @BPKN

27/6/2014
Barco, Futurn en Koramic bereiken akkoord voor herontwikkeling Barco-site @BPKN Barco heeft met FUTURN, die gespecialiseerd is in de herontwikkeling van bedrijfssites, een akkoord gesloten voor de overname van haar site in Kuurne met een totale oppervlakte van 7,8 hectare. Koramic kocht daarvan 3,2 hectare voor de uitbouw van de logistieke activiteiten van Barco, die dit gedeelte op lange termijn zal huren.Futurn zal de rest van de site (4,6 hectare) herontwikkelen voor bedrijfsactiviteiten.

Deze deal wordt dus gesloten door drie bedrijven met vestiging in Kortrijk.

vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is dan ook verheugd op de rooskleurige toekomst voor deze belangrijke site.


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.