Speelpleinwerking bij bedrijvenpark

27/6/2014
Speelpleinwerking bij bedrijvenpark De grote vakantie staat voor de deur. Niet altijd even evident voor werkende ouders met een kroost die 2 maanden thuis is. Voor wie geen oplossing voor handen heeft, is er WASPER, de speelpleinwerking van De Warande, vlakbij BPKN. Dagelijks van 8u tot 16u met vooropvang vanaf 7u en naopvang tot 17u30. Voor alle kinderen van 3 tot 15 jaar.Alle info in deze folder.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.