Knappe realisatie van Bossuyt Grootkeukens bij Hertog Jan

9/7/2014
Knappe realisatie van Bossuyt Grootkeukens bij Hertog Jan Over twee weken opent het driesterren restaurant Hertog Jan op zín nieuwe locatie in Zedelgem. Het restaurant zelf is nog niet af, maar de blikvanger van de sterrenzaak, de professionele keuken, die is vandaag in primeur voorgesteld. De keuken is een realisatie van Bossuyt Grootkeukens.De nieuwe keuken van chef Gert de Mangeleer is zowat vier keer groter dan de vorige. Voor het ontwerp had hij één duidelijke eis: het moest een strakke keuken worden, maar toch met een warme uitstraling.

Voor de realisatie ging de chef-kok in zee met de broers Bossuyt, met hun bedrijf Grootkeukens Bossuyt gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Ze maakten een keuken uit geborstelde inox met  een zwarte onderbouw in volkern uit geperste papiervezels en hars. 
Elektronisch aangedreven keukenlades, kranen met automatische sensoren en geventileerde warmteladen voor de borden, het ontbreekt de keuken duidelijk aan niks. Over twee weken gaat de nieuwe Hertog Jan open. Aan het project is vier jaar lang gewerkt. 

U kan de broers Steven en Karl Bossuyt aan het woord zien via deze link naar de reportage op WTV
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.