Knappe realisatie van Bossuyt Grootkeukens bij Hertog Jan

9/7/2014
Knappe realisatie van Bossuyt Grootkeukens bij Hertog Jan Over twee weken opent het driesterren restaurant Hertog Jan op z’n nieuwe locatie in Zedelgem. Het restaurant zelf is nog niet af, maar de blikvanger van de sterrenzaak, de professionele keuken, die is vandaag in primeur voorgesteld. De keuken is een realisatie van Bossuyt Grootkeukens.De nieuwe keuken van chef Gert de Mangeleer is zowat vier keer groter dan de vorige. Voor het ontwerp had hij één duidelijke eis: het moest een strakke keuken worden, maar toch met een warme uitstraling.

Voor de realisatie ging de chef-kok in zee met de broers Bossuyt, met hun bedrijf Grootkeukens Bossuyt gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Ze maakten een keuken uit geborstelde inox met  een zwarte onderbouw in volkern uit geperste papiervezels en hars. 
Elektronisch aangedreven keukenlades, kranen met automatische sensoren en geventileerde warmteladen voor de borden, het ontbreekt de keuken duidelijk aan niks. Over twee weken gaat de nieuwe Hertog Jan open. Aan het project is vier jaar lang gewerkt. 

U kan de broers Steven en Karl Bossuyt aan het woord zien via deze link naar de reportage op WTV
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.