Knappe realisatie van Bossuyt Grootkeukens bij Hertog Jan

9/7/2014
Knappe realisatie van Bossuyt Grootkeukens bij Hertog Jan Over twee weken opent het driesterren restaurant Hertog Jan op zín nieuwe locatie in Zedelgem. Het restaurant zelf is nog niet af, maar de blikvanger van de sterrenzaak, de professionele keuken, die is vandaag in primeur voorgesteld. De keuken is een realisatie van Bossuyt Grootkeukens.De nieuwe keuken van chef Gert de Mangeleer is zowat vier keer groter dan de vorige. Voor het ontwerp had hij één duidelijke eis: het moest een strakke keuken worden, maar toch met een warme uitstraling.

Voor de realisatie ging de chef-kok in zee met de broers Bossuyt, met hun bedrijf Grootkeukens Bossuyt gevestigd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Ze maakten een keuken uit geborstelde inox met  een zwarte onderbouw in volkern uit geperste papiervezels en hars. 
Elektronisch aangedreven keukenlades, kranen met automatische sensoren en geventileerde warmteladen voor de borden, het ontbreekt de keuken duidelijk aan niks. Over twee weken gaat de nieuwe Hertog Jan open. Aan het project is vier jaar lang gewerkt. 

U kan de broers Steven en Karl Bossuyt aan het woord zien via deze link naar de reportage op WTV
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.