Nieuwe manager bij Ring Shopping Kortrijk Noord

9/7/2014
Nieuwe manager bij Ring Shopping Kortrijk Noord Bruno Devriese is sedert 1 juli de nieuwe manager van het Ring Shopping Noord. Bruno, 38 jaar en afkomstig uit Izegem, heeft reeds meerdere jaren ervaring in dergelijke functie. Het is dan ook zijn bedoeling de positieve trend van RSKN verder te zetten en samen met de marketing-afdeling leuke en verrassende events en acties uit te werken.

Bruno Devriese (38) uit Izegem, was in een vorig leven nog één van de managers bij KSV Roeselare toen die club nog in eerste klasse speelde, maar kiest nu voor een nieuwe uitdaging.

"
Het winkelcentrum is me niet vreemd. Ik kom er al van kindsaf, toen mijn ouders me tweewekelijks telkens op vrijdag meenamen om boodschappen te doen.

Mijn doel is om het aantal bezoekers nog te doen stijgen."

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.