Nieuwe manager bij Ring Shopping Kortrijk Noord

9/7/2014
Nieuwe manager bij Ring Shopping Kortrijk Noord Bruno Devriese is sedert 1 juli de nieuwe manager van het Ring Shopping Noord. Bruno, 38 jaar en afkomstig uit Izegem, heeft reeds meerdere jaren ervaring in dergelijke functie. Het is dan ook zijn bedoeling de positieve trend van RSKN verder te zetten en samen met de marketing-afdeling leuke en verrassende events en acties uit te werken.

Bruno Devriese (38) uit Izegem, was in een vorig leven nog één van de managers bij KSV Roeselare toen die club nog in eerste klasse speelde, maar kiest nu voor een nieuwe uitdaging.

"
Het winkelcentrum is me niet vreemd. Ik kom er al van kindsaf, toen mijn ouders me tweewekelijks telkens op vrijdag meenamen om boodschappen te doen.

Mijn doel is om het aantal bezoekers nog te doen stijgen."

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.