Bijblijfsessie: sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren

14/8/2014
Bijblijfsessie: sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht, daarom organiseert de VDAB informatiesessies om uw personeelsbeleid te versterken. Op 11 september geven zij u meer info over sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren.Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht. Naast een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers, organiseert VDAB in samenwerking met sociale secretariaten informatiesessies om uw personeelsbeleid te versterken.
Het eerste deel van de sessie is een samenwerking met ADMB, het tweede deel is een samenwerking met Stad Kortrijk en Resoc-Serr Zuid-West-Vlaanderen in het kader van de dag rond jeugdwerkloosheid.
U kan hier het programma bekijken. 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.