Bijblijfsessie: sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren

14/8/2014
Bijblijfsessie: sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht, daarom organiseert de VDAB informatiesessies om uw personeelsbeleid te versterken. Op 11 september geven zij u meer info over sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren.Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht. Naast een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers, organiseert VDAB in samenwerking met sociale secretariaten informatiesessies om uw personeelsbeleid te versterken.
Het eerste deel van de sessie is een samenwerking met ADMB, het tweede deel is een samenwerking met Stad Kortrijk en Resoc-Serr Zuid-West-Vlaanderen in het kader van de dag rond jeugdwerkloosheid.
U kan hier het programma bekijken. 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.