Bijblijfsessie: sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren

14/8/2014
Bijblijfsessie: sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht, daarom organiseert de VDAB informatiesessies om uw personeelsbeleid te versterken. Op 11 september geven zij u meer info over sociale media op de werkvloer en tewerkstelling van jongeren.Gemotiveerd en deskundig personeel geeft uw bedrijf meer slagkracht. Naast een uitgebreid dienstenpakket voor werkgevers, organiseert VDAB in samenwerking met sociale secretariaten informatiesessies om uw personeelsbeleid te versterken.
Het eerste deel van de sessie is een samenwerking met ADMB, het tweede deel is een samenwerking met Stad Kortrijk en Resoc-Serr Zuid-West-Vlaanderen in het kader van de dag rond jeugdwerkloosheid.
U kan hier het programma bekijken. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.