BPKN Servicepunt

25/8/2014
BPKN Servicepunt Vanaf 1 september verhuizen de kantoren van Makkie, momenteel nog gevestigd in het BPKN Servicepunt in de Industrielaan 8, naar 't Hoge in Kortrijk. Tot nu kon u daar terecht voor de strijkdienst en de schoonmaakdienst bij particulieren. In het BPKN Servicepunt kan u wel nog terecht bij Het Facilitypunt, zij bieden oplossingen op gebied van de sociaal-economische schoonmaak voor bedrijven, scholen, openbare gebouwen en de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen. 
Contact opnemen met het Facilitypunt kan via de website www.hetfacilitypunt.be of via 09/241.52.50. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.