BPKN Servicepunt

25/8/2014
BPKN Servicepunt Vanaf 1 september verhuizen de kantoren van Makkie, momenteel nog gevestigd in het BPKN Servicepunt in de Industrielaan 8, naar 't Hoge in Kortrijk. Tot nu kon u daar terecht voor de strijkdienst en de schoonmaakdienst bij particulieren. In het BPKN Servicepunt kan u wel nog terecht bij Het Facilitypunt, zij bieden oplossingen op gebied van de sociaal-economische schoonmaak voor bedrijven, scholen, openbare gebouwen en de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen. 
Contact opnemen met het Facilitypunt kan via de website www.hetfacilitypunt.be of via 09/241.52.50. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.