Definitieve opening doorgang Noordlaan-Industrielaan

5/9/2014
Definitieve opening doorgang Noordlaan-Industrielaan De Noordlaan gaat op vrijdag 5 september definitief open voor het verkeer vanaf de Ringlaan. Dit keer met de correcte signalisatie en het nieuwe éénrichtingsverkeer.Agentschap Wegen en Verkeer gaf opdracht om de doorgang naar de Noordlaan vanop de Ringlaan te openen. Dit zal gebeuren op vrijdag namiddag rond 16u. De doorgang werd maandag al eens geopend door een misverstand, toen ontbrak de nodige signalisatie. Dit werd in de loop van deze week in orde gebracht. Nu is de opening is definitief. 
OPGEPAST : Vanaf vrijdag 5 september om 16u geldt het éénrichtingsverkeer op de Noordlaan vanaf de Ringlaan tot op het kruispunt met de Industrielaan. U komt dus die na het werk terecht in een nieuwe verkeerssituatie. 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.