Definitieve opening doorgang Noordlaan-Industrielaan

5/9/2014
Definitieve opening doorgang Noordlaan-Industrielaan De Noordlaan gaat op vrijdag 5 september definitief open voor het verkeer vanaf de Ringlaan. Dit keer met de correcte signalisatie en het nieuwe éénrichtingsverkeer.Agentschap Wegen en Verkeer gaf opdracht om de doorgang naar de Noordlaan vanop de Ringlaan te openen. Dit zal gebeuren op vrijdag namiddag rond 16u. De doorgang werd maandag al eens geopend door een misverstand, toen ontbrak de nodige signalisatie. Dit werd in de loop van deze week in orde gebracht. Nu is de opening is definitief. 
OPGEPAST : Vanaf vrijdag 5 september om 16u geldt het éénrichtingsverkeer op de Noordlaan vanaf de Ringlaan tot op het kruispunt met de Industrielaan. U komt dus die na het werk terecht in een nieuwe verkeerssituatie. 

 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.