De sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bewijst haar nut

4/9/2014
De sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bewijst haar nut De buren meldden twee maal een poging tot diefstal bij WAAK. De tweede maal werd de dader gevat. Dit toont het belang aan van de sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.In de voorbije weken was er tweemaal een gedeeltelijk geslaagde poging tot diefstal in WAAK op de vestiging Industrielaan. De overbuur-ondernemer merkte tweemaal dit incident op en verwittigde WAAK. De tweede maal was de reactie van de buren, van WAAK en van de politie zo alert en snel dat de dader op heterdaad nog betrapt kon worden. Het bleek na bekentenissen tweemaal over dezelfde dader te gaan. Een positieve sociale controle maakte hier het verschil.  Er was quasi geen schade.

Bijgevolg is WAAK de buur en het optreden van de politie zeer erkentelijk.

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.