De sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bewijst haar nut

4/9/2014
De sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bewijst haar nut De buren meldden twee maal een poging tot diefstal bij WAAK. De tweede maal werd de dader gevat. Dit toont het belang aan van de sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.In de voorbije weken was er tweemaal een gedeeltelijk geslaagde poging tot diefstal in WAAK op de vestiging Industrielaan. De overbuur-ondernemer merkte tweemaal dit incident op en verwittigde WAAK. De tweede maal was de reactie van de buren, van WAAK en van de politie zo alert en snel dat de dader op heterdaad nog betrapt kon worden. Het bleek na bekentenissen tweemaal over dezelfde dader te gaan. Een positieve sociale controle maakte hier het verschil.  Er was quasi geen schade.

Bijgevolg is WAAK de buur en het optreden van de politie zeer erkentelijk.

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.