De sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bewijst haar nut

4/9/2014
De sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bewijst haar nut De buren meldden twee maal een poging tot diefstal bij WAAK. De tweede maal werd de dader gevat. Dit toont het belang aan van de sociale controle op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.In de voorbije weken was er tweemaal een gedeeltelijk geslaagde poging tot diefstal in WAAK op de vestiging Industrielaan. De overbuur-ondernemer merkte tweemaal dit incident op en verwittigde WAAK. De tweede maal was de reactie van de buren, van WAAK en van de politie zo alert en snel dat de dader op heterdaad nog betrapt kon worden. Het bleek na bekentenissen tweemaal over dezelfde dader te gaan. Een positieve sociale controle maakte hier het verschil.  Er was quasi geen schade.

Bijgevolg is WAAK de buur en het optreden van de politie zeer erkentelijk.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.