Met 4 rapper dan een ezel!

4/9/2014
Met 4 rapper dan een ezel! Op vrijdagavond 3 oktober gaat de 32ste editie 'Rapper dan een Ezel' door. Neem deel aan de Ezelsjogging, de Ezelsmarathon of de Aflossingswedstrijd.Train samen met je collega's voor de aflossingswedstrijd : Met 4 rapper dan een ezel! 

1 ploeg bestaat uit 4 atleten. De eerste loper loopt de aanvangsronde en de eerste grote ronde, 6 km. De 3 andere lopers lopen elke 1 grote ronde van 5 km. De atleten geven geen aflossingsstok door maar een speciale schouderband (eenTasuki) waarin ook de chip zit voor de elektronische tijdregistratie.
Heb je een collega te kort? De parkmanager loopt graag met jullie mee! (Enkel geldig voor de eerste beller!)

Schrijf je hier in! 


Bent u een individueel jogger, dan kan u deelnemen aan de Ezelsjogging en 2 of 6 km lopen ten voordele van het Kinderkankerfonds. Schrijf je in. 


Loop je liever een langere afstand, dan kan dit door deel te nemen aan de halve marathon. 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.