Met 4 rapper dan een ezel!

4/9/2014
Met 4 rapper dan een ezel! Op vrijdagavond 3 oktober gaat de 32ste editie 'Rapper dan een Ezel' door. Neem deel aan de Ezelsjogging, de Ezelsmarathon of de Aflossingswedstrijd.Train samen met je collega's voor de aflossingswedstrijd : Met 4 rapper dan een ezel! 

1 ploeg bestaat uit 4 atleten. De eerste loper loopt de aanvangsronde en de eerste grote ronde, 6 km. De 3 andere lopers lopen elke 1 grote ronde van 5 km. De atleten geven geen aflossingsstok door maar een speciale schouderband (eenTasuki) waarin ook de chip zit voor de elektronische tijdregistratie.
Heb je een collega te kort? De parkmanager loopt graag met jullie mee! (Enkel geldig voor de eerste beller!)

Schrijf je hier in! 


Bent u een individueel jogger, dan kan u deelnemen aan de Ezelsjogging en 2 of 6 km lopen ten voordele van het Kinderkankerfonds. Schrijf je in. 


Loop je liever een langere afstand, dan kan dit door deel te nemen aan de halve marathon. 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.