Werken op kruispunt Brugsesteenweg/R8

8/9/2014
Werken op kruispunt Brugsesteenweg/R8 Vanaf maandag 8 september 2014 tot en met vrijdag 12 september 2014 zal aannemer VSE werken uitvoeren ter hoogte van het kruispunt Brugsesteenweg/R8. Er worden nl. lussen geslepen voor de beďnvloeding van de verkeerslichten. Er zal telkens op 1 tak van het kruispunt worden gewerkt. Het verkeer zal door kunnen maar hou rekening met eventuele vertragingen.Er worden namelijk lussen geslepen voor de beïnvloeding van de verkeerslichten. Er zal telkens op 1 tak van het kruispunt worden gewerkt. Het verkeer zal door kunnen maar hou rekening met eventuele vertragingen.Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geďdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.