Bestel uw relatiegeschenken bij 'de branding'

10/9/2014
Bestel uw relatiegeschenken bij 'de branding' ‘de branding’ is een dienstverleningscentrum voor personen met een handicap. Meer dan 255 medewerkers zetten zich elke dag in om 280 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen. Steun 'de branding' met de aankoop van uw relatiegeschenken.


De dienstverlening van ‘de branding’ is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.

 

'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van gebruikers met meer én met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

 

Met het motto ‘Samen op weg naar jezelf’ geven we aan dat de ondersteuning afgestemd is op de eigenheid en de vragen van iedere gebruiker, op zijn behoeften en in het bijzonder op zijn mogelijkheden. Ook personen met beperkingen hebben wensen en verlangens om hun leven met voldoening uit te bouwen. Daarom willen we voor elke afzonderlijke persoon een passend antwoord vinden op zijn of haar zorgvraag, en dat is voor niemand hetzelfde antwoord.

Steun 'de branding' met de aankoop van uw relatiegeschenken. Bekijk de folder

Contact : 

Tel 056/ 36 40 30
debranding@waak.be

http://www.debranding-waakvzw.be

 

 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.