Bestel uw relatiegeschenken bij 'de branding'

10/9/2014
Bestel uw relatiegeschenken bij 'de branding' ‘de branding’ is een dienstverleningscentrum voor personen met een handicap. Meer dan 255 medewerkers zetten zich elke dag in om 280 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen. Steun 'de branding' met de aankoop van uw relatiegeschenken.


De dienstverlening van ‘de branding’ is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.

 

'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van gebruikers met meer én met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

 

Met het motto ‘Samen op weg naar jezelf’ geven we aan dat de ondersteuning afgestemd is op de eigenheid en de vragen van iedere gebruiker, op zijn behoeften en in het bijzonder op zijn mogelijkheden. Ook personen met beperkingen hebben wensen en verlangens om hun leven met voldoening uit te bouwen. Daarom willen we voor elke afzonderlijke persoon een passend antwoord vinden op zijn of haar zorgvraag, en dat is voor niemand hetzelfde antwoord.

Steun 'de branding' met de aankoop van uw relatiegeschenken. Bekijk de folder

Contact : 

Tel 056/ 36 40 30
debranding@waak.be

http://www.debranding-waakvzw.be

 

 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.