Bestel uw relatiegeschenken bij 'de branding'

10/9/2014
Bestel uw relatiegeschenken bij 'de branding' ‘de branding’ is een dienstverleningscentrum voor personen met een handicap. Meer dan 255 medewerkers zetten zich elke dag in om 280 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen. Steun 'de branding' met de aankoop van uw relatiegeschenken.


De dienstverlening van ‘de branding’ is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.

 

'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van gebruikers met meer én met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

 

Met het motto ‘Samen op weg naar jezelf’ geven we aan dat de ondersteuning afgestemd is op de eigenheid en de vragen van iedere gebruiker, op zijn behoeften en in het bijzonder op zijn mogelijkheden. Ook personen met beperkingen hebben wensen en verlangens om hun leven met voldoening uit te bouwen. Daarom willen we voor elke afzonderlijke persoon een passend antwoord vinden op zijn of haar zorgvraag, en dat is voor niemand hetzelfde antwoord.

Steun 'de branding' met de aankoop van uw relatiegeschenken. Bekijk de folder

Contact : 

Tel 056/ 36 40 30
debranding@waak.be

http://www.debranding-waakvzw.be

 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.