10.000 stappenplan : het winnende team is Barco!

10/9/2014
10.000 stappenplan :  het winnende team is Barco! Gedurende 4 weken namen bedrijven het tegen elkaar op in een stappenclash tussen 5 bedrijvenparken in Zuid-West-Vlaanderen, dit in teams van min.3, max 6. personen. De bedrijven binnen het bedrijvenpark tegen elkaar, maar ook samen tegen het Kennedypark, Waregem-Zuid, Wevelgem-Zuid en Gullegem-Wevelgem in een heuse stappencompetitie! Het winnende team voor Kortrijk-Noord is Vlug Vooruit, van Barco. PROFICIAT!
De stappencompetitie is al een tijdje voorbij.

De winnaars van elk bedrijventerrein vallen in de prijzen. Elk winnend team/bedrijf heeft recht op een gezondheidsseminarie t.w.v. €125. Springbok coaching voorziet een spreeksessie van een goed uur waarin ze op een aangename manier het belang van een gezonde en actieve levensstijl aantonen.

Meer info


Het winnende team voor Kortrijk-Noord is 'Vlug Vooruit' van Barco, vóór 'The Hikers' van Garage Vandecasteele & 'De Middagstapperkes' van Barco site Kennedypark. 

 

 

 

 

Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.