10.000 stappenplan : het winnende team is Barco!

10/9/2014
10.000 stappenplan :  het winnende team is Barco! Gedurende 4 weken namen bedrijven het tegen elkaar op in een stappenclash tussen 5 bedrijvenparken in Zuid-West-Vlaanderen, dit in teams van min.3, max 6. personen. De bedrijven binnen het bedrijvenpark tegen elkaar, maar ook samen tegen het Kennedypark, Waregem-Zuid, Wevelgem-Zuid en Gullegem-Wevelgem in een heuse stappencompetitie! Het winnende team voor Kortrijk-Noord is Vlug Vooruit, van Barco. PROFICIAT!
De stappencompetitie is al een tijdje voorbij.

De winnaars van elk bedrijventerrein vallen in de prijzen. Elk winnend team/bedrijf heeft recht op een gezondheidsseminarie t.w.v. €125. Springbok coaching voorziet een spreeksessie van een goed uur waarin ze op een aangename manier het belang van een gezonde en actieve levensstijl aantonen.

Meer info


Het winnende team voor Kortrijk-Noord is 'Vlug Vooruit' van Barco, vóór 'The Hikers' van Garage Vandecasteele & 'De Middagstapperkes' van Barco site Kennedypark. 

 

 

 

 

Terug

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.