Joli schenkt tafel Luna en stoelen van het WK-programma op de vrt weg

17/9/2014
Joli schenkt tafel Luna en stoelen van het WK-programma op de vrt weg Tijdens het WK 2014 vormden de witte ronde tafel Luna met verlicht draaiplateau en de 6 witte stoelen RafaŽl van Joli het decor waarin Karl Vannieuwkerke en zijn gasten de WK-wedstrijden analyseerden. Na afloop besloot John Ghekiere, CEO van Ghekiere Industries te Kuurne en fabrikant van Joli - om de tafel en stoelen aan het Kinderkankerfonds te schenken. Toen bleek dat tijdens het WK op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent hevig gesupporterd werd voor de Rode Duivels was de nieuwe bestemming voor de tafel en de stoelen snel gevonden.
Op woensdag 24 september 2014 overhandigt Johan Boskamp de tafel en stoelen van ‘Diabo’, het WK-programma van de vrt met Boskamp en Jan Mulder als  vaste gasten van Karl Vannieuwkerke, aan het Kinderkankerfonds.

De tafel en stoelen van de Belgische meubelfabrikant Joli krijgen hun definitieve plaats op de Kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Daarenboven schenkt Boskamp 50 Brazucas, de voetballen waarmee de WK-wedstrijden in Brazilië werden gespeeld, aan de patiëntjes op de afdeling.

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.