Joli schenkt tafel Luna en stoelen van het WK-programma op de vrt weg

17/9/2014
Joli schenkt tafel Luna en stoelen van het WK-programma op de vrt weg Tijdens het WK 2014 vormden de witte ronde tafel Luna met verlicht draaiplateau en de 6 witte stoelen Rafaël van Joli het decor waarin Karl Vannieuwkerke en zijn gasten de WK-wedstrijden analyseerden. Na afloop besloot John Ghekiere, CEO van Ghekiere Industries te Kuurne en fabrikant van Joli - om de tafel en stoelen aan het Kinderkankerfonds te schenken. Toen bleek dat tijdens het WK op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent hevig gesupporterd werd voor de Rode Duivels was de nieuwe bestemming voor de tafel en de stoelen snel gevonden.
Op woensdag 24 september 2014 overhandigt Johan Boskamp de tafel en stoelen van ‘Diabo’, het WK-programma van de vrt met Boskamp en Jan Mulder als  vaste gasten van Karl Vannieuwkerke, aan het Kinderkankerfonds.

De tafel en stoelen van de Belgische meubelfabrikant Joli krijgen hun definitieve plaats op de Kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Daarenboven schenkt Boskamp 50 Brazucas, de voetballen waarmee de WK-wedstrijden in Brazilië werden gespeeld, aan de patiëntjes op de afdeling.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.