Joli schenkt tafel Luna en stoelen van het WK-programma op de vrt weg

17/9/2014
Joli schenkt tafel Luna en stoelen van het WK-programma op de vrt weg Tijdens het WK 2014 vormden de witte ronde tafel Luna met verlicht draaiplateau en de 6 witte stoelen RafaŽl van Joli het decor waarin Karl Vannieuwkerke en zijn gasten de WK-wedstrijden analyseerden. Na afloop besloot John Ghekiere, CEO van Ghekiere Industries te Kuurne en fabrikant van Joli - om de tafel en stoelen aan het Kinderkankerfonds te schenken. Toen bleek dat tijdens het WK op de kinderkankerafdeling van het UZ Gent hevig gesupporterd werd voor de Rode Duivels was de nieuwe bestemming voor de tafel en de stoelen snel gevonden.
Op woensdag 24 september 2014 overhandigt Johan Boskamp de tafel en stoelen van ‘Diabo’, het WK-programma van de vrt met Boskamp en Jan Mulder als  vaste gasten van Karl Vannieuwkerke, aan het Kinderkankerfonds.

De tafel en stoelen van de Belgische meubelfabrikant Joli krijgen hun definitieve plaats op de Kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Daarenboven schenkt Boskamp 50 Brazucas, de voetballen waarmee de WK-wedstrijden in Brazilië werden gespeeld, aan de patiëntjes op de afdeling.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.