Noonwalk@Parketcenter

19/9/2014
Noonwalk@Parketcenter De laatste NoonWalk van dit seizoen gaat door bij Parketcenter. De zon is besteld, de wraps en de drankjes eveneens. Spreek dus af met je collega's om samen Parketcenter een bezoekje te brengen en meer te weten over alle voordelen van Parket, Kurk, Laminaat en Vinyl.


James Heylen en zijn team heten u en uw collega's aanstaande donderdag tussen 12u en 13u van harte welkom bij Parketcenter op Ter Ferrants 16. Zij vertellen u graag alles over Parket, Kurk, Laminaat, Vinyl, het maatwerk, de renovaties en de plaatsingen die zij uitvoeren.
U kan eveneens een kijkje nemen achter de schermen van deze dynamische onderneming. Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Stuur de flyer door naar je collega's. 


Met de gewaardeerde medewerking vanTerug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.