Noonwalk@Parketcenter

19/9/2014
Noonwalk@Parketcenter De laatste NoonWalk van dit seizoen gaat door bij Parketcenter. De zon is besteld, de wraps en de drankjes eveneens. Spreek dus af met je collega's om samen Parketcenter een bezoekje te brengen en meer te weten over alle voordelen van Parket, Kurk, Laminaat en Vinyl.


James Heylen en zijn team heten u en uw collega's aanstaande donderdag tussen 12u en 13u van harte welkom bij Parketcenter op Ter Ferrants 16. Zij vertellen u graag alles over Parket, Kurk, Laminaat, Vinyl, het maatwerk, de renovaties en de plaatsingen die zij uitvoeren.
U kan eveneens een kijkje nemen achter de schermen van deze dynamische onderneming. Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Stuur de flyer door naar je collega's. 


Met de gewaardeerde medewerking vanTerug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.