Kukafee

22/9/2014
Kukafee Op donderdagavond 23 oktober 2014 organiseert de Gemeentelijke Handelscommissie Kuurne de volgende editie van Kukafee, ditmaal bij gastbedrijf Parketcenter.
Was U al aanwezig op één van de vorige edities van Kukafee?

 

Dan weet U beslist dat dit event dé ‘place to be’ is om te netwerken in Kuurne en Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

 

Op donderdagavond 23 oktober 2014 organiseert de Gemeentelijke Handelscommissie Kuurne de volgende editie van Kukafee, ditmaal bij gastbedrijf Parketcenter.

 

Vanaf 19u30 starten we met een rondleiding door het bedrijf en aansluitend start de netwerkreceptie, met de nodige versnaperingen en drankjes.

  

Inschrijven kan tot 17 oktober 2014 via deze link.

 

De bijdrage van €15 per persoon kan U voldoen bij uw aankomst.

 

Alle inschrijvingen worden afgesloten op 17 oktober 2014 - annuleren kan kosteloos op hc@kukafee.be tot en met 20 oktober 2014, nadien wordt U een kostennota opgestuurd.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.