Continuga wordt INNI group

25/9/2014
Continuga wordt INNI group INNI group. Vanaf 1 november 2014 is dat de nieuwe naam van Continuga, de grafische groep uit Heule, lid van de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. INNI group bundelt diverse divisies tot één nieuw en herkenbaar merk. De nieuwe naam biedt aansluiting bij een nieuwe realiteit waarin innovatie en individuele oplossingen centraal staan in onze onestopshop.

INNI group wordt de nieuwe naam van Continuga

Continuga-UGA-Strobbe geüniformeerd tot INNI group

2014 is een mijlpaal voor Continuga. Eerder dit jaar fuseerde Continuga met sectorgenoot Strobbe en werd een investeringsproject van 11 miljoen euro aangekondigd. Behalve de verhuizing naar een nieuw industrieel pand, werd ook een nieuwe 8-kleurenpers in gebruik genomen en werd de ICT-backbone volledig vernieuwd. Vol ambitie en vertrouwen gaat het bedrijf de toekomst tegemoet als INNI group.

 

De nieuwe naam brengt uniformiteit tussen de diverse divisies, waardoor ook de merknamen UGA en Strobbe Ticket verdwijnen. INNI group zal de divisies INNI print, INNI ticket en INNI publishers overkoepelen.

 

“INNI group is een innovatieve onderneming. We laten ons inspireren door onze klanten om ze intelligente oplossingen te bieden voor hun meest diverse communicatienoden. De nieuwe naam benadrukt die kernwaarden van ons bedrijf”, zegt David Tielemans, bestuurder van de groep. De weg die INNI group inslaat wordt mee ondersteund door de groepsslogan ‘Who wants to write history, has to turn pages’. Positieve verandering is en blijft de rode draad binnen ons bedrijf.

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.