Continuga wordt INNI group

25/9/2014
Continuga wordt INNI group INNI group. Vanaf 1 november 2014 is dat de nieuwe naam van Continuga, de grafische groep uit Heule, lid van de vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. INNI group bundelt diverse divisies tot één nieuw en herkenbaar merk. De nieuwe naam biedt aansluiting bij een nieuwe realiteit waarin innovatie en individuele oplossingen centraal staan in onze onestopshop.

INNI group wordt de nieuwe naam van Continuga

Continuga-UGA-Strobbe geüniformeerd tot INNI group

2014 is een mijlpaal voor Continuga. Eerder dit jaar fuseerde Continuga met sectorgenoot Strobbe en werd een investeringsproject van 11 miljoen euro aangekondigd. Behalve de verhuizing naar een nieuw industrieel pand, werd ook een nieuwe 8-kleurenpers in gebruik genomen en werd de ICT-backbone volledig vernieuwd. Vol ambitie en vertrouwen gaat het bedrijf de toekomst tegemoet als INNI group.

 

De nieuwe naam brengt uniformiteit tussen de diverse divisies, waardoor ook de merknamen UGA en Strobbe Ticket verdwijnen. INNI group zal de divisies INNI print, INNI ticket en INNI publishers overkoepelen.

 

“INNI group is een innovatieve onderneming. We laten ons inspireren door onze klanten om ze intelligente oplossingen te bieden voor hun meest diverse communicatienoden. De nieuwe naam benadrukt die kernwaarden van ons bedrijf”, zegt David Tielemans, bestuurder van de groep. De weg die INNI group inslaat wordt mee ondersteund door de groepsslogan ‘Who wants to write history, has to turn pages’. Positieve verandering is en blijft de rode draad binnen ons bedrijf.

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.