Joli schenkt WK tafel weg

26/9/2014
Joli schenkt WK tafel weg Op woensdag 24 september overhandigde Johan Boskamp de tafel en stoelen van 'Diabo', het WK-programma van de VRT met Boskamp en Jan Mulder als vaste gasten van Karl Vannieuwkerke, aan het Kinderkankerfonds bij dokter Benoit.Daarenboven schonk Joli 50 Brazucas, gesigneerd door Johan Boskamp, aan de patiëntjes op de afdeling. Toen bleek dat tijdens het WK op de kinderafdeling van het UZ Gent hevig gesupporterd werd voor de Rode Duivels was de nieuwe bestemming voor de tafel en stoelen snel gevonden voor John Ghekiere. 

Meer info en foto's.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.