Joli schenkt WK tafel weg

26/9/2014
Joli schenkt WK tafel weg Op woensdag 24 september overhandigde Johan Boskamp de tafel en stoelen van 'Diabo', het WK-programma van de VRT met Boskamp en Jan Mulder als vaste gasten van Karl Vannieuwkerke, aan het Kinderkankerfonds bij dokter Benoit.Daarenboven schonk Joli 50 Brazucas, gesigneerd door Johan Boskamp, aan de patiëntjes op de afdeling. Toen bleek dat tijdens het WK op de kinderafdeling van het UZ Gent hevig gesupporterd werd voor de Rode Duivels was de nieuwe bestemming voor de tafel en stoelen snel gevonden voor John Ghekiere. 

Meer info en foto's.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.