Zondag 5 oktober : Open Bedrijven Dag

2/10/2014
Zondag 5 oktober : Open Bedrijven Dag Aanstaande zondag kan je met een shuttle bus 8 bedrijven op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bezoeken. De bus vertrekt om het half uur tussen 10u en 16u30u op de parking van Ringshopping Kortrijk-Noord naast het Quick-restaurant.

8 bedrijven op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en omgeving nemen deel: Brouwerij De Brabandere, Garage Devos-Capoen, Garage Moyaert, Great Lenghts, Hacoova, Studio Defoort, Huis Van Wonterghem en Bossuyt&Co. 

Bezoekers kunnen tussen 10u en 18u om het half uur een shuttle bus nemen die vertrekt thv Quick op de parking van Ring Shopping Kortrijk Noord en stopt bij alle bedrijven. Uiteraard blijven fietsers, voetgangers en automobilisten ook welkom.

Elke deelnemer die 4 verschillende bedrijven bezoekt maakt kans op 1 van de 8 prachtige prijzen ter waarde van circa 300EUR!

Bij het afstappen van de bus, kan je met het antwoord op de vraag die gesteld wordt op de bus een gratis ijsje krijgen bij Quick. 

Bekijk hier de route van bus. 

Lees hier meer info over de deelnemende bedrijven. 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.