Zondag 5 oktober : Open Bedrijven Dag

2/10/2014
Zondag 5 oktober : Open Bedrijven Dag Aanstaande zondag kan je met een shuttle bus 8 bedrijven op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bezoeken. De bus vertrekt om het half uur tussen 10u en 16u30u op de parking van Ringshopping Kortrijk-Noord naast het Quick-restaurant.

8 bedrijven op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en omgeving nemen deel: Brouwerij De Brabandere, Garage Devos-Capoen, Garage Moyaert, Great Lenghts, Hacoova, Studio Defoort, Huis Van Wonterghem en Bossuyt&Co. 

Bezoekers kunnen tussen 10u en 18u om het half uur een shuttle bus nemen die vertrekt thv Quick op de parking van Ring Shopping Kortrijk Noord en stopt bij alle bedrijven. Uiteraard blijven fietsers, voetgangers en automobilisten ook welkom.

Elke deelnemer die 4 verschillende bedrijven bezoekt maakt kans op 1 van de 8 prachtige prijzen ter waarde van circa 300EUR!

Bij het afstappen van de bus, kan je met het antwoord op de vraag die gesteld wordt op de bus een gratis ijsje krijgen bij Quick. 

Bekijk hier de route van bus. 

Lees hier meer info over de deelnemende bedrijven. 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.