Werken op kruispunt Brugsesteenweg/R8

2/10/2014
Werken op kruispunt Brugsesteenweg/R8 Vanaf maandag 6 oktober tot en met woensdag 8 oktober wordt linker rijvak van de Ringlaan ter hoogte van de Brugsesteenweg afgesloten voor alle verkeer. .

Vanaf maandag 6 oktober wordt gestart met het inspecteren van de inspectieputten en het overstort ter hoogte van de Brugsesteenweg. Deze constructies zijn gelegen in het tijdelijk rijvak, aan het begin van de werken op het kruispunt van de Ringlaan met de Brugsesteenweg.


Daarom wordt vanaf maandag 6 oktober tot en met woensdag 8 oktober het linker rijvak van de Ringlaan ter hoogte van de Brugsesteenweg afgesloten voor alle verkeer. 
Dit kan enige verkeershinder met zich mee brengen. 

 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.