Werken op kruispunt Brugsesteenweg/R8

2/10/2014
Werken op kruispunt Brugsesteenweg/R8 Vanaf maandag 6 oktober tot en met woensdag 8 oktober wordt linker rijvak van de Ringlaan ter hoogte van de Brugsesteenweg afgesloten voor alle verkeer. .

Vanaf maandag 6 oktober wordt gestart met het inspecteren van de inspectieputten en het overstort ter hoogte van de Brugsesteenweg. Deze constructies zijn gelegen in het tijdelijk rijvak, aan het begin van de werken op het kruispunt van de Ringlaan met de Brugsesteenweg.


Daarom wordt vanaf maandag 6 oktober tot en met woensdag 8 oktober het linker rijvak van de Ringlaan ter hoogte van de Brugsesteenweg afgesloten voor alle verkeer. 
Dit kan enige verkeershinder met zich mee brengen. 

 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.