Herfstvakantie op het speelplein!

11/10/2014
Herfstvakantie op het speelplein! De zomervakantie zit er nog maar net op of de volgende vakantie staat al weer voor de deur! De enthousiaste animatoren van speelpleinwerking Wasper - lokatie Warande - staan klaar om de kinderen opnieuw een onvergetelijke vakantie te bezorgen.


Tijdens de week van 27 oktober tot en met 31 oktober zijn alle kleuters, kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar welkom op De Warande. Dit elke dag van 7u tot 17u30.

Ook kinderen met een beperking zijn welkom op het speelplein! Indien jullie kind graag zou deelnemen aan deze werking neem dan contact op met de Wasper-verantwoordelijke Peter Foulon: 0479 40 52 86 of stuur een mail naar wasper@kortrijk.be

Je kan hier de folder bekijken. 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.