Herfstvakantie op het speelplein!

11/10/2014
Herfstvakantie op het speelplein! De zomervakantie zit er nog maar net op of de volgende vakantie staat al weer voor de deur! De enthousiaste animatoren van speelpleinwerking Wasper - lokatie Warande - staan klaar om de kinderen opnieuw een onvergetelijke vakantie te bezorgen.


Tijdens de week van 27 oktober tot en met 31 oktober zijn alle kleuters, kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar welkom op De Warande. Dit elke dag van 7u tot 17u30.

Ook kinderen met een beperking zijn welkom op het speelplein! Indien jullie kind graag zou deelnemen aan deze werking neem dan contact op met de Wasper-verantwoordelijke Peter Foulon: 0479 40 52 86 of stuur een mail naar wasper@kortrijk.be

Je kan hier de folder bekijken. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.