Fruy Finest Food Catering in de kijker!

11/10/2014
Fruy Finest Food Catering in de kijker! Xavier Fruy en Ann Verduyn openen straks Pop Mart in het centrum van Kortrijk.Het cateringbedrijf Fruy Finest Food Catering palmt van 17 oktober tot 29 november de Patria op de Grote Markt in Kortrijk in met pop-up restaurant Pop-Mart.


Van 17 oktober tot 29 november bruist Kortrijk volop van creativiteit met Interieur, Creativity World Forum en Next Festival. Voor het team van Fruy Finest Food Catering het uitgelezen moment om daar ook het eigen wagonnetje aan te koppelen. Fruys Pop Mart popt zes weken op in de in oude glorie herstelde Patria op de Grote Markt.


De familie Fruy maakte al in 1898 naam als slager. Fruy staat tegenwoordig voor creatieve belevingscatering, zoals zelf je kruiden knippen. Bij Pop Mart wordt dat verse garnaaltjes pellen. Een Vitello tonnato, een carpaccio van kalfsvlees en tonijn, wordt in Pop Mart Kortrijkse bil met krokant gefrituurde schorseneren en een makreelmayonaise.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.