Fruy Finest Food Catering in de kijker!

11/10/2014
Fruy Finest Food Catering in de kijker! Xavier Fruy en Ann Verduyn openen straks Pop Mart in het centrum van Kortrijk.Het cateringbedrijf Fruy Finest Food Catering palmt van 17 oktober tot 29 november de Patria op de Grote Markt in Kortrijk in met pop-up restaurant Pop-Mart.


Van 17 oktober tot 29 november bruist Kortrijk volop van creativiteit met Interieur, Creativity World Forum en Next Festival. Voor het team van Fruy Finest Food Catering het uitgelezen moment om daar ook het eigen wagonnetje aan te koppelen. Fruys Pop Mart popt zes weken op in de in oude glorie herstelde Patria op de Grote Markt.


De familie Fruy maakte al in 1898 naam als slager. Fruy staat tegenwoordig voor creatieve belevingscatering, zoals zelf je kruiden knippen. Bij Pop Mart wordt dat verse garnaaltjes pellen. Een Vitello tonnato, een carpaccio van kalfsvlees en tonijn, wordt in Pop Mart Kortrijkse bil met krokant gefrituurde schorseneren en een makreelmayonaise.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.