Laat uw KGA ophalen aan een voordelige prijs!

11/10/2014
Laat uw KGA ophalen aan een voordelige prijs! Laat tussen 8 en 12 december uw Klein Gevaarlijk Afval (KGA) ophalen aan een voordelige prijs. Vul het ophaalformulier in voor 5 december.De POM West-Vlaanderen organiseert periodieke ophaalrondes voor KGA op alle West-Vlaamse bedrijventerreinen. Het is niet de bedoeling om met deze actie productieafval op te halen. Daarom worden de hoeveelheden beperkt.  

Tussen 8 en 12 december 2014 wordt de ophaalronde voorzien in heel West-Vlaanderen.
 


Wens je deel te nemen? Vul dan het ophaalformulier in voor 5 december 2014.


Alle informatie vindt u op: www.pomwvl.be/kga

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.