Kruisbestuiving bij Pop-Mart

14/10/2014
Kruisbestuiving bij Pop-Mart Bij de bouw van het pop-uprestaurant van Fruy Finest Catering werden leden van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Wim Coghe en SAS Consult ingeschakeld.Wim Coghe maakte de gebogen constructies voor de verlichting die u op foto kan zien. 
SAS Consult heeft de administratieve mallemolen inzake veiligheid en de sociale wetgeving voor Pop-Mart in orde gebracht. 


The making of movie kan u hier bekijken. In het pop-uprestaurant, telkens open vanaf 11.30 uur, staan gerechten met vlees, vis en telkens een vegetarisch alternatief op het menu. Meer info en reservaties: tel. 0494/10.49.78 of www.fruy.be/popmart. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.