Kruisbestuiving bij Pop-Mart

14/10/2014
Kruisbestuiving bij Pop-Mart Bij de bouw van het pop-uprestaurant van Fruy Finest Catering werden leden van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord Wim Coghe en SAS Consult ingeschakeld.Wim Coghe maakte de gebogen constructies voor de verlichting die u op foto kan zien. 
SAS Consult heeft de administratieve mallemolen inzake veiligheid en de sociale wetgeving voor Pop-Mart in orde gebracht. 


The making of movie kan u hier bekijken. In het pop-uprestaurant, telkens open vanaf 11.30 uur, staan gerechten met vlees, vis en telkens een vegetarisch alternatief op het menu. Meer info en reservaties: tel. 0494/10.49.78 of www.fruy.be/popmart. 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.