Personeelsleden van ALUMAC slaan de handen in elkaar

14/10/2014
Personeelsleden van ALUMAC slaan de handen in elkaar De werknemers van ALUMAC slaan de handen in elkaar om hun werknemer financieel te steunen bij de behandeling van een ernstig ziek kind.Het personeel van het bedrijf ALUMAC startte een pannenkoekenverkoop om een collega financieel te steunen bij de verzorging van zijn ziek kindje.

Het gaat om Elise (8 jaar), dochtertje van hun collega John. Elise werd getroffen door een agressieve hersentumor.Superlekkere Beauvoordse pannekoeken…

Kunnen zij je overtuigen om een pakje te kopen ?


Eén pakje ( ½ kg) kost 5 € en kan besteld worden via info@alumac.be 
Betaling via rekening  BE09 7370 4201 2157 met vermelding 'Steunfonds Elise'


De bestelling is pas geldig wanneer de storting is gebeurd.

De pannekoeken kunnen opgehaald worden bij Alumac, Ringlaan 14 te Kuurne op donderdag of vrijdag 23 en 24 oktober.

 

 

 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.