David Cutting Tools breidt uit en verhuist de burelen en cnc-machines

22/10/2014
David Cutting Tools breidt uit en verhuist de burelen en cnc-machines Slijperij David heeft de laatste jaren een grote evolutie doorgemaakt. Om te kunnen volgen met de laatste nieuwe technologieŽn binnen het slijpen en produceren van boren en frezen en om de nodige efficiŽntie en structuur te kunnen behouden werd een uitbereiding noodzakelijk.

Slijperij David heeft de laatste jaren een grote evolutie doorgemaakt.

Carl en zijn zoon Kevin hebben zich bijgeschoold om te kunnen volgen met de laatste nieuwe technologieën binnen het slijpen en produceren van boren en frezen. Ze hebben geïnvesteerd in de meest geavanceerde machines waar zij na hard werken zich kunnen onderscheiden van de rest. Hun machine park kreeg steeds meer vorm waardoor een uitbereiding noodzakelijk was om de nodige efficiëntie en structuur te kunnen behouden.Wat bedoeld werd als verhuis lijkt steeds meer op een uitbreiding.  

De schikking in de nieuwe vestiging moet de productiviteit van de firma verhogen met oog op het optimaliseren van de tijd. De andere machines voor productie van lange messen, vlakslijpen, slijpen van zagen en lassen bevinden zich nog in de vorige vestiging. De toenemende vraag maakt het noodzakelijk om deze ruimte te blijven behouden. 


Nieuw adres : Heirweg 84, Kuurne
Website

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.