David Cutting Tools breidt uit en verhuist de burelen en cnc-machines

22/10/2014
David Cutting Tools breidt uit en verhuist de burelen en cnc-machines Slijperij David heeft de laatste jaren een grote evolutie doorgemaakt. Om te kunnen volgen met de laatste nieuwe technologieën binnen het slijpen en produceren van boren en frezen en om de nodige efficiëntie en structuur te kunnen behouden werd een uitbereiding noodzakelijk.

Slijperij David heeft de laatste jaren een grote evolutie doorgemaakt.

Carl en zijn zoon Kevin hebben zich bijgeschoold om te kunnen volgen met de laatste nieuwe technologieën binnen het slijpen en produceren van boren en frezen. Ze hebben geïnvesteerd in de meest geavanceerde machines waar zij na hard werken zich kunnen onderscheiden van de rest. Hun machine park kreeg steeds meer vorm waardoor een uitbereiding noodzakelijk was om de nodige efficiëntie en structuur te kunnen behouden.Wat bedoeld werd als verhuis lijkt steeds meer op een uitbreiding.  

De schikking in de nieuwe vestiging moet de productiviteit van de firma verhogen met oog op het optimaliseren van de tijd. De andere machines voor productie van lange messen, vlakslijpen, slijpen van zagen en lassen bevinden zich nog in de vorige vestiging. De toenemende vraag maakt het noodzakelijk om deze ruimte te blijven behouden. 


Nieuw adres : Heirweg 84, Kuurne
Website

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.