David Cutting Tools breidt uit en verhuist de burelen en cnc-machines

22/10/2014
David Cutting Tools breidt uit en verhuist de burelen en cnc-machines Slijperij David heeft de laatste jaren een grote evolutie doorgemaakt. Om te kunnen volgen met de laatste nieuwe technologieŽn binnen het slijpen en produceren van boren en frezen en om de nodige efficiŽntie en structuur te kunnen behouden werd een uitbereiding noodzakelijk.

Slijperij David heeft de laatste jaren een grote evolutie doorgemaakt.

Carl en zijn zoon Kevin hebben zich bijgeschoold om te kunnen volgen met de laatste nieuwe technologieën binnen het slijpen en produceren van boren en frezen. Ze hebben geïnvesteerd in de meest geavanceerde machines waar zij na hard werken zich kunnen onderscheiden van de rest. Hun machine park kreeg steeds meer vorm waardoor een uitbereiding noodzakelijk was om de nodige efficiëntie en structuur te kunnen behouden.Wat bedoeld werd als verhuis lijkt steeds meer op een uitbreiding.  

De schikking in de nieuwe vestiging moet de productiviteit van de firma verhogen met oog op het optimaliseren van de tijd. De andere machines voor productie van lange messen, vlakslijpen, slijpen van zagen en lassen bevinden zich nog in de vorige vestiging. De toenemende vraag maakt het noodzakelijk om deze ruimte te blijven behouden. 


Nieuw adres : Heirweg 84, Kuurne
Website

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal Ďnoonwalkersí een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-cameraís nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geÔdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.