Verslag infomoment Afschakelplan

22/10/2014
Verslag infomoment Afschakelplan Op dinsdag avond 21 oktober werd door de gemeente Kuurne in samenwerking met Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Unizo een infoavond voor ondernemers en handelaars georganiseerd omtrent het afschakelplan.Er werd een toelichting gegeven door Joost Bruyneel van Eandis omtrent de rollen en de verantwoordelijkheden van de verschillende instanties in het gebeuren, de oorzaken en de vereiste communicatie. 


Nadien gaf Anne Martens, arrondissementscommisaris, een presentatie over het waarom van een afschakelplan, zij ging dieper in over 'wat' het afschakelplan precies inhoudt. 


Andy Deprez, ambtenaar Noodplanning van de gemeente Kuurne, verduidelijkte de rol van de gemeente en gaf concrete info over de zones in Kuurne en het bedrijvenpark die in de afschakelzone gelegen zijn. Verder gaf hij tips om u als ondernemer voor te bereiden. De risico's, de te treffen maatregelen voor, na en tijdens een afschakeling werden toegelicht. 

Alle tips worden via de komende nieuwsbrieven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord verspreid in een aparte rubriek onder de titel : WINTERKLAAR? Bekijk hier de presentatie van Andy Deprez - ambtenaar noodplanning Kuurne

Bekijk hier de presentatie van Joost Bruyneel - Eandis

Bekijk hier de presentatie van Anne Martens - Arrondissementscommissaris
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.