Verslag infomoment Afschakelplan

22/10/2014
Verslag infomoment Afschakelplan Op dinsdag avond 21 oktober werd door de gemeente Kuurne in samenwerking met Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Unizo een infoavond voor ondernemers en handelaars georganiseerd omtrent het afschakelplan.Er werd een toelichting gegeven door Joost Bruyneel van Eandis omtrent de rollen en de verantwoordelijkheden van de verschillende instanties in het gebeuren, de oorzaken en de vereiste communicatie. 


Nadien gaf Anne Martens, arrondissementscommisaris, een presentatie over het waarom van een afschakelplan, zij ging dieper in over 'wat' het afschakelplan precies inhoudt. 


Andy Deprez, ambtenaar Noodplanning van de gemeente Kuurne, verduidelijkte de rol van de gemeente en gaf concrete info over de zones in Kuurne en het bedrijvenpark die in de afschakelzone gelegen zijn. Verder gaf hij tips om u als ondernemer voor te bereiden. De risico's, de te treffen maatregelen voor, na en tijdens een afschakeling werden toegelicht. 

Alle tips worden via de komende nieuwsbrieven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord verspreid in een aparte rubriek onder de titel : WINTERKLAAR? Bekijk hier de presentatie van Andy Deprez - ambtenaar noodplanning Kuurne

Bekijk hier de presentatie van Joost Bruyneel - Eandis

Bekijk hier de presentatie van Anne Martens - Arrondissementscommissaris
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.