Verslag infomoment Afschakelplan

22/10/2014
Verslag infomoment Afschakelplan Op dinsdag avond 21 oktober werd door de gemeente Kuurne in samenwerking met Bedrijvenpark Kortrijk-Noord en Unizo een infoavond voor ondernemers en handelaars georganiseerd omtrent het afschakelplan.Er werd een toelichting gegeven door Joost Bruyneel van Eandis omtrent de rollen en de verantwoordelijkheden van de verschillende instanties in het gebeuren, de oorzaken en de vereiste communicatie. 


Nadien gaf Anne Martens, arrondissementscommisaris, een presentatie over het waarom van een afschakelplan, zij ging dieper in over 'wat' het afschakelplan precies inhoudt. 


Andy Deprez, ambtenaar Noodplanning van de gemeente Kuurne, verduidelijkte de rol van de gemeente en gaf concrete info over de zones in Kuurne en het bedrijvenpark die in de afschakelzone gelegen zijn. Verder gaf hij tips om u als ondernemer voor te bereiden. De risico's, de te treffen maatregelen voor, na en tijdens een afschakeling werden toegelicht. 

Alle tips worden via de komende nieuwsbrieven van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord verspreid in een aparte rubriek onder de titel : WINTERKLAAR? Bekijk hier de presentatie van Andy Deprez - ambtenaar noodplanning Kuurne

Bekijk hier de presentatie van Joost Bruyneel - Eandis

Bekijk hier de presentatie van Anne Martens - Arrondissementscommissaris
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.