Doorbraak wegmarkering Vier Linden

28/10/2014
Doorbraak wegmarkering Vier Linden Maandenlang heeft het management van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord samen met de ondernemers gevestigd op Vier Linden te Heule gestreden om de oorspronkelijke wegmarkering te herstellen. Er is eindelijk een doorbraak.

Sinds april 2014 is er vanaf de Ringlaan vanwege een nieuwe doorlopende witte lijn geen rechtsafslaand verkeer richting Vier Linden mogelijk.
Dit schept uiteraard ontevredenheid bij de ondernemers gevestigd in deze straat. Wetende dat er op deze plaats eerder geen ongevallen gebeurden en dat het verkeer ter plaatse -door de ingebruikname van de kokerbrug thv de Noordlaan- sterk verminderde, is het begrijpelijk dat hier veel onbegrip rond heerste.


Na veel lobbywerk bij Agenstschap Wegen en Verkeer hebben we hier uiteindelijk een doorbraak bereikt.


Momenteel wordt gezocht naar een aannemer die de ononderbroken witte lijn, zonder het wegdek te beschadigen, zal hertekenen tot een onderbroken witte lijn.
Dit kan gebeuren vanaf 1 november 2014.  

Bovendien kunnen wij u meedelen dat de komst van de bypass op de Noordlaan ter hoogte van Bossuyt Winkelinrichting een feit is. Deze werken zullen worden uitgevoerd binnen 9 maanden. Tot dan, blijft het kruispunt Noordlaan-Industrielaan open voor alle verkeer. 

De fietspaden op de Noordlaan worden eind deze week aangelegd. 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.