Doorbraak wegmarkering Vier Linden

28/10/2014
Doorbraak wegmarkering Vier Linden Maandenlang heeft het management van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord samen met de ondernemers gevestigd op Vier Linden te Heule gestreden om de oorspronkelijke wegmarkering te herstellen. Er is eindelijk een doorbraak.

Sinds april 2014 is er vanaf de Ringlaan vanwege een nieuwe doorlopende witte lijn geen rechtsafslaand verkeer richting Vier Linden mogelijk.
Dit schept uiteraard ontevredenheid bij de ondernemers gevestigd in deze straat. Wetende dat er op deze plaats eerder geen ongevallen gebeurden en dat het verkeer ter plaatse -door de ingebruikname van de kokerbrug thv de Noordlaan- sterk verminderde, is het begrijpelijk dat hier veel onbegrip rond heerste.


Na veel lobbywerk bij Agenstschap Wegen en Verkeer hebben we hier uiteindelijk een doorbraak bereikt.


Momenteel wordt gezocht naar een aannemer die de ononderbroken witte lijn, zonder het wegdek te beschadigen, zal hertekenen tot een onderbroken witte lijn.
Dit kan gebeuren vanaf 1 november 2014.  

Bovendien kunnen wij u meedelen dat de komst van de bypass op de Noordlaan ter hoogte van Bossuyt Winkelinrichting een feit is. Deze werken zullen worden uitgevoerd binnen 9 maanden. Tot dan, blijft het kruispunt Noordlaan-Industrielaan open voor alle verkeer. 

De fietspaden op de Noordlaan worden eind deze week aangelegd. 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.