Doorbraak wegmarkering Vier Linden

28/10/2014
Doorbraak wegmarkering Vier Linden Maandenlang heeft het management van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord samen met de ondernemers gevestigd op Vier Linden te Heule gestreden om de oorspronkelijke wegmarkering te herstellen. Er is eindelijk een doorbraak.

Sinds april 2014 is er vanaf de Ringlaan vanwege een nieuwe doorlopende witte lijn geen rechtsafslaand verkeer richting Vier Linden mogelijk.
Dit schept uiteraard ontevredenheid bij de ondernemers gevestigd in deze straat. Wetende dat er op deze plaats eerder geen ongevallen gebeurden en dat het verkeer ter plaatse -door de ingebruikname van de kokerbrug thv de Noordlaan- sterk verminderde, is het begrijpelijk dat hier veel onbegrip rond heerste.


Na veel lobbywerk bij Agenstschap Wegen en Verkeer hebben we hier uiteindelijk een doorbraak bereikt.


Momenteel wordt gezocht naar een aannemer die de ononderbroken witte lijn, zonder het wegdek te beschadigen, zal hertekenen tot een onderbroken witte lijn.
Dit kan gebeuren vanaf 1 november 2014.  

Bovendien kunnen wij u meedelen dat de komst van de bypass op de Noordlaan ter hoogte van Bossuyt Winkelinrichting een feit is. Deze werken zullen worden uitgevoerd binnen 9 maanden. Tot dan, blijft het kruispunt Noordlaan-Industrielaan open voor alle verkeer. 

De fietspaden op de Noordlaan worden eind deze week aangelegd. 

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.