WINTERKLAAR?

29/10/2014
WINTERKLAAR? In deze terugkerende rubriek wil Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tips en info geven om u voor te bereiden op een eventuele afschakeling van de elektriciteit deze winter, dit binnen het kader van het afschakelplan.Afschakelen of niet afschakelen? 
U kan de situatie van de elektriciteitsreserve in ons land vanaf 1 november 2014 volgen op www.winterklaar.be
Daar ziet u aan de hand van een serie rode lichten hoe het gesteld is met de voorraad. 


Een eventuele afschakeling zal 7 dagen vooraf worden aangekondigd. Het volk wordt hierbij opgeroepen om de komende dagen massaal een inspanning te leveren tot het besparen van elektriciteit. Indien 1 dag vooraf blijkt dat het tekort is weg gewerkt, dan zal de geplande afschakeling niet doorgaan. 


-Ter voorbereiding van een eventuele afschakeling is het belangrijk dat u uw personeel informeert over de aangepaste sluitingsuren van het bedrijf. Er wordt aangeraden ten allerlaatste een half uur voor ingang van de afschakeling (telkens van 17u tot 19u of 20u) te sluiten. 

-Maak geen gebruik van liften vanaf een half uur voor de afschakeling. 


-Informeer u bij de installateur van uw elektrische deuren. Wat gebeurt er bij een elektriciteitsuitval? Kan u de deuren ook manueel bedienen? 


-Als u elektrische garagepoorten heeft, plaats dan uw wagen vooraf buiten. 

-Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon is opgeladen vooraleer de afschakeling ingaat. Houdt er eveneens rekening mee dat een overbelasting van het netwerk tijdens de afschakeluren niet onwaarschijnlijk is. 


Bekijk hier de presentatie van Andy Deprez - ambtenaar noodplanning Kuurne

Bekijk hier de presentatie van Joost Bruyneel - Eandis

Bekijk hier de presentatie van Anne Martens - ArrondissementscommissarisTerug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.