WINTERKLAAR?

29/10/2014
WINTERKLAAR? In deze terugkerende rubriek wil Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tips en info geven om u voor te bereiden op een eventuele afschakeling van de elektriciteit deze winter, dit binnen het kader van het afschakelplan.Afschakelen of niet afschakelen? 
U kan de situatie van de elektriciteitsreserve in ons land vanaf 1 november 2014 volgen op www.winterklaar.be
Daar ziet u aan de hand van een serie rode lichten hoe het gesteld is met de voorraad. 


Een eventuele afschakeling zal 7 dagen vooraf worden aangekondigd. Het volk wordt hierbij opgeroepen om de komende dagen massaal een inspanning te leveren tot het besparen van elektriciteit. Indien 1 dag vooraf blijkt dat het tekort is weg gewerkt, dan zal de geplande afschakeling niet doorgaan. 


-Ter voorbereiding van een eventuele afschakeling is het belangrijk dat u uw personeel informeert over de aangepaste sluitingsuren van het bedrijf. Er wordt aangeraden ten allerlaatste een half uur voor ingang van de afschakeling (telkens van 17u tot 19u of 20u) te sluiten. 

-Maak geen gebruik van liften vanaf een half uur voor de afschakeling. 


-Informeer u bij de installateur van uw elektrische deuren. Wat gebeurt er bij een elektriciteitsuitval? Kan u de deuren ook manueel bedienen? 


-Als u elektrische garagepoorten heeft, plaats dan uw wagen vooraf buiten. 

-Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon is opgeladen vooraleer de afschakeling ingaat. Houdt er eveneens rekening mee dat een overbelasting van het netwerk tijdens de afschakeluren niet onwaarschijnlijk is. 


Bekijk hier de presentatie van Andy Deprez - ambtenaar noodplanning Kuurne

Bekijk hier de presentatie van Joost Bruyneel - Eandis

Bekijk hier de presentatie van Anne Martens - ArrondissementscommissarisTerug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.