WINTERKLAAR?

29/10/2014
WINTERKLAAR? In deze terugkerende rubriek wil Bedrijvenpark Kortrijk-Noord tips en info geven om u voor te bereiden op een eventuele afschakeling van de elektriciteit deze winter, dit binnen het kader van het afschakelplan.Afschakelen of niet afschakelen? 
U kan de situatie van de elektriciteitsreserve in ons land vanaf 1 november 2014 volgen op www.winterklaar.be
Daar ziet u aan de hand van een serie rode lichten hoe het gesteld is met de voorraad. 


Een eventuele afschakeling zal 7 dagen vooraf worden aangekondigd. Het volk wordt hierbij opgeroepen om de komende dagen massaal een inspanning te leveren tot het besparen van elektriciteit. Indien 1 dag vooraf blijkt dat het tekort is weg gewerkt, dan zal de geplande afschakeling niet doorgaan. 


-Ter voorbereiding van een eventuele afschakeling is het belangrijk dat u uw personeel informeert over de aangepaste sluitingsuren van het bedrijf. Er wordt aangeraden ten allerlaatste een half uur voor ingang van de afschakeling (telkens van 17u tot 19u of 20u) te sluiten. 

-Maak geen gebruik van liften vanaf een half uur voor de afschakeling. 


-Informeer u bij de installateur van uw elektrische deuren. Wat gebeurt er bij een elektriciteitsuitval? Kan u de deuren ook manueel bedienen? 


-Als u elektrische garagepoorten heeft, plaats dan uw wagen vooraf buiten. 

-Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon is opgeladen vooraleer de afschakeling ingaat. Houdt er eveneens rekening mee dat een overbelasting van het netwerk tijdens de afschakeluren niet onwaarschijnlijk is. 


Bekijk hier de presentatie van Andy Deprez - ambtenaar noodplanning Kuurne

Bekijk hier de presentatie van Joost Bruyneel - Eandis

Bekijk hier de presentatie van Anne Martens - ArrondissementscommissarisTerug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.